| Autor |
Zpráva |
Téma: jak uvarit kureci prsa.. ? pls poradte.. |
Fredo107
Odpovědi: 163
Shlédnuto: 215304
|
Fórum: Kuchařka Zaslal: po říjen 19, 2015 9:30 pm Předmět / Subject: jak uvarit kureci prsa.. ? pls poradte.. |
| To s těmi ATB je to blbost. Maso, vejce, mléko...to vše je vyšetřováno na přítomnost ATB, celkový počet mikroorganismů apod. Jak něco začíná ...nebudu jmenovat, tak je to ve stylu...stará Blažková pov ... |
Téma: chip - the way of skeleton |
Fredo107
Odpovědi: 242
Shlédnuto: 99007
|
Fórum: Osobní tréninkové logy Zaslal: so říjen 17, 2015 10:40 am Předmět / Subject: chip - the way of skeleton |
| Ahoj, momentálně to mám skoro stejné jako ty, jako kdybych se viděl. Měl jsem nadváhu, cítil jsem se blbě, začali mě bolet záda, tak jsem shodil ze 100kg na momentálních 68kg na 172cm. Váha sice tak n ... |
Fredo107
|
Fórum: Kuchařka Zaslal: so říjen 17, 2015 8:44 am Předmět / Subject: jak uvarit kureci prsa.. ? pls poradte.. |
| To s těmi ATB je to blbost. Maso, vejce, mléko...to vše je vyšetřováno na přítomnost ATB, celkový počet mikroorganismů apod. Jak něco začíná ...nebudu jmenovat, tak je to ve stylu...stará Blažková pov ... |
Fredo107
|
Fórum: Kuchařka Zaslal: pá říjen 16, 2015 12:52 pm Předmět / Subject: jak uvarit kureci prsa.. ? pls poradte.. |
jak to tu tak pročítám, tak mě pobavila celkem tahle sice již starší věc. Už nějaký ten pátek se v tomto pohybuji, tak vím, že to není jenom v Polsku. Antibiotika jsou všude, i u nás v česku. Takže ... |
Fredo107
|
Fórum: Kuchařka Zaslal: pá říjen 16, 2015 7:54 am Předmět / Subject: jak uvarit kureci prsa.. ? pls poradte.. |
A hlavně bacha na původ masa .
jak to tu tak pročítám, tak mě pobavila celkem tahle sice již starší věc. Už nějaký ten pátek se v tomto pohybuji, tak vím, že to není jenom v Polsku. Antibiot ... |
Téma: Vhodný poměr živin |
Fredo107
Odpovědi: 7
Shlédnuto: 3866
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st říjen 14, 2015 3:49 pm Předmět / Subject: Re: Vhodný poměr živin |
Tom má rád hodně svalů :-). Jill ti dá kondičku, když budeš chtít hrát fotbal či tenis.
No mně by stačilo jenom se nezadýchat, když jdu třebas do třetího patra. Tenkrát to byla katastrofa, ale teď u ... |
Fredo107
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st říjen 14, 2015 3:28 pm Předmět / Subject: Re: Vhodný poměr živin |
Kalorické tabulky ti dají přibližnou hodnotu. Tu pak musíš upravovat podle svých pocitů. Pokud ti jde váha dolů, více jez. Není nic jednoduššího a není za tím potřeba hledat složitosti.
oki, budu m ... |
Fredo107
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st říjen 14, 2015 3:14 pm Předmět / Subject: Vhodný poměr živin |
a hlavne prestan hopsat jak buz.. holka
to jsem si zkraje taky myslel, ale když jsem měl před půl rokem už problém si přes pupek zavázat tkaničku u bot a pomale jsem nevyšel ani do druhého patr ... |
Fredo107
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st říjen 14, 2015 1:53 pm Předmět / Subject: Vhodný poměr živin |
Zdravím ve spolek,
moc se tu ještě nevyznám, tak snad to píšu do správný sekce. Situace se má takto. Letos v březnu jsem si uvědomil, že při věku 30let, mojí výšce 172cm a váze téměř 100kg mám na sob ... |
| |