bylo nalezeno 8 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Prosim o radu - nabirani svalove hmoty
Johny001

Odpovědi: 22
Shlédnuto: 10126

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: čt leden 16, 2014 4:55 pm   Předmět / Subject: Prosim o radu - nabirani svalove hmoty
ako už napísali všetci predo mnou tak ten trénink fakt znie na hovno takéto tréning som chodil zo začiatku aj ja, váha sa pohla prvých pár mesiacov keďže to bol nový impulz a potom už houby. pr ...
Johny001

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: čt leden 16, 2014 4:51 pm   Předmět / Subject: Prosim o radu - nabirani svalove hmoty

Ze dru jako krava znamena, ze do toho davam vsechno. Chce se mi obcas blejt na silovych trenincich, dávam to do posledního opakování.
Nerikam jak je to efektivni a jak je to zaruka rustu, jen ze s ...
Johny001

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st leden 15, 2014 10:51 pm   Předmět / Subject: Prosim o radu - nabirani svalove hmoty

Možná to tak vypadá, ale máme je dobrý. Dřeme jak kráva, před tréninkem ovoce, dextroza s guaranou a jede se. Tak jak sem to napsal to je možná o ničem, ale měníme váhy, jedem pyraminy, supersérie ...
Johny001

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st leden 15, 2014 5:11 pm   Předmět / Subject: Prosim o radu - nabirani svalove hmoty
no ten tvuj trenink - normalne - mi pride uplne normalne na hovno

jestli chces nabrat, nemuzes ze 4treninku jeden cvicit bic tric, ztoho nenaberes nic
musis zapojit velke partie, vicekloubovymi cv ...
Johny001

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st leden 15, 2014 1:56 pm   Předmět / Subject: Prosim o radu - nabirani svalove hmoty
dale spim 7,5-9 hodin denne a vejce jsem drive mel kazdy den v jidelnicku 4-5 ale domaci, vzhledem k tomu ze ted v zime moc nenesou tak je tak casto nemam, ale obcas je samozrejme mam.
Diky moc za vs ...
Johny001

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st leden 15, 2014 1:46 pm   Předmět / Subject: Prosim o radu - nabirani svalove hmoty
Minulej rok jsem zkoušel objem to jsem žral skoro všechno, takže normálně co jsem jed, plus jsem se přejídal abych fakt nabral i nezdravý věci, nabral jsem ale skoro jen tuk :D měl jsem vanu trochu, b ...
Johny001

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st leden 15, 2014 1:06 am   Předmět / Subject: zkusim
diky, ten tribulus neni spatnej napad.
Ano genetiku mam hodne na hovno :D ale i tak bych mel neceho docilit , zkusim vice ty zdrave tukyy z ryb treba. Takive vejce mam domaci a jim 3 denne.

od ch ...
Johny001

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: út leden 14, 2014 12:11 am   Předmět / Subject: Prosim o radu - nabirani svalove hmoty
Zdravím, prosím o radu.
Jsem 20 letý muž (180cm 78kg 13% tuku +-), posiluji třetím rokem. Mám přečteno hodně článků o cvičení i jídle 5-7 jídel denně, jím dobře, aspoň se snažím (většinou to nejde úp ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: