| Autor |
Zpráva |
Téma: Posilování břicha |
Ondra.123
Odpovědi: 2
Shlédnuto: 1460
|
Fórum: Trénink Zaslal: pá únor 13, 2015 7:29 pm Předmět / Subject: Posilování břicha |
| Ahoj... Potřeboval bych poradit jak na trénink břicha v domácích podmínkách. Chodím sice do posilky, ale vždy to sopadne stejně. Po odcvičení partií, které chci v tom dni procviči, přijde na řadu břic ... |
Téma: Mezilopatkové svaly |
Ondra.123
Odpovědi: 8
Shlédnuto: 5537
|
Fórum: Trénink Zaslal: ne leden 11, 2015 11:22 am Předmět / Subject: Mezilopatkové svaly |
| Nemyslel jsem to, tak že potřebuji vypadat dobře při cvičení... Na to taky kašlu a taktéž nejsem co se oblečení týče módní hit... Jde mi spíš o to zda je tento cvik někde popsán, abych věděl jak ho sp ... |
Téma: Mezilopatkové svaly |
Ondra.123
Odpovědi: 8
Shlédnuto: 5537
|
Fórum: Trénink Zaslal: ne leden 11, 2015 10:31 am Předmět / Subject: Mezilopatkové svaly |
| Včera jsem byl v posilovně a nikdo tam nebyl... Takže jsem si krom tréninku, který jsem chtěl absolvovat vyzkoušel i nějaké nové cviky se kterými se mi nechtělo trapčit, když jsou tam lidi např:dračí ... |
Téma: Trénink zad |
Ondra.123
Odpovědi: 7
Shlédnuto: 4962
|
Fórum: Trénink Zaslal: ne prosinec 28, 2014 8:38 pm Předmět / Subject: Trénink zad |
| Poradíte mi někdo jak sestavit rozpis cviků zad a trapézů v jednom tréninku? Hledal jsem na internetu, ale bohužel se mi nic sehnat nepodařilo... A obecné poučky začínat od středu těla a pokračovat ke ... |
Téma: Celé tělo ve dvou dnech |
Ondra.123
Odpovědi: 4
Shlédnuto: 2533
|
Fórum: Trénink Zaslal: so prosinec 13, 2014 7:24 pm Předmět / Subject: Celé tělo ve dvou dnech |
| Dobrý večer, rád bych se s vámi poradil... Přečetl jsem si o posilování dost článků, ale nejsem z toho dvakrát moudrý... Na jedněch stránkách píší, že pro začátečníka je ideální používat vícekloubové, ... |
| |