bylo nalezeno 5 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Posilování břicha
Ondra.123

Odpovědi: 2
Shlédnuto: 1460

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: pá únor 13, 2015 7:29 pm   Předmět / Subject: Posilování břicha
Ahoj... Potřeboval bych poradit jak na trénink břicha v domácích podmínkách. Chodím sice do posilky, ale vždy to sopadne stejně. Po odcvičení partií, které chci v tom dni procviči, přijde na řadu břic ...
  Téma: Mezilopatkové svaly
Ondra.123

Odpovědi: 8
Shlédnuto: 5537

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: ne leden 11, 2015 11:22 am   Předmět / Subject: Mezilopatkové svaly
Nemyslel jsem to, tak že potřebuji vypadat dobře při cvičení... Na to taky kašlu a taktéž nejsem co se oblečení týče módní hit... Jde mi spíš o to zda je tento cvik někde popsán, abych věděl jak ho sp ...
  Téma: Mezilopatkové svaly
Ondra.123

Odpovědi: 8
Shlédnuto: 5537

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: ne leden 11, 2015 10:31 am   Předmět / Subject: Mezilopatkové svaly
Včera jsem byl v posilovně a nikdo tam nebyl... Takže jsem si krom tréninku, který jsem chtěl absolvovat vyzkoušel i nějaké nové cviky se kterými se mi nechtělo trapčit, když jsou tam lidi např:dračí ...
  Téma: Trénink zad
Ondra.123

Odpovědi: 7
Shlédnuto: 4962

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: ne prosinec 28, 2014 8:38 pm   Předmět / Subject: Trénink zad
Poradíte mi někdo jak sestavit rozpis cviků zad a trapézů v jednom tréninku? Hledal jsem na internetu, ale bohužel se mi nic sehnat nepodařilo... A obecné poučky začínat od středu těla a pokračovat ke ...
  Téma: Celé tělo ve dvou dnech
Ondra.123

Odpovědi: 4
Shlédnuto: 2533

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: so prosinec 13, 2014 7:24 pm   Předmět / Subject: Celé tělo ve dvou dnech
Dobrý večer, rád bych se s vámi poradil... Přečetl jsem si o posilování dost článků, ale nejsem z toho dvakrát moudrý... Na jedněch stránkách píší, že pro začátečníka je ideální používat vícekloubové, ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: