bylo nalezeno 5 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Prohormony
Richard 2222

Odpovědi: 86
Shlédnuto: 79813

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po srpen 27, 2018 8:46 am   Předmět / Subject: Prohormony
No, byl jsem hloupý naletěl jsem na rady z časopisu Muscle fitness, kde ty prohormony co jsem bral velmi doporučuji , že je to ověřené atd. A doporučuji slovenský obchod PROHORMONY.SK . Tak na ten bac ...
Richard 2222

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po srpen 27, 2018 8:38 am   Předmět / Subject: Prohormony
Předtím jsem bral jenom proteiny aminokyseliny, někdy kreatin, na poslední lékařské prohlídce asi cca půl roku než jsem začal brát prohormony jsem byl podle obvodní lékařky zdravý jak ryba. Játra , kr ...
Richard 2222

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po srpen 27, 2018 8:31 am   Předmět / Subject: Prohormony
Omlouvám se za chyby, píšu z mobilu a ta nápověda, mi to kazí. Jak říkám bral jsem podle návodu jednu kapsli ráno odpoledne a večer. Cvičil jsem pět let, takže sem se chtěl posunout dál a takto jsem d ...
Richard 2222

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po srpen 27, 2018 8:27 am   Předmět / Subject: Prohormony
Čus, chlapi, fakt to nekupujte, nebo já byl úplně zdravý, pořád se léčím už půl roku a dalšího půl roku se léčit budu, jsem fakt rád, že žiju a že se z toho dostávám, a nemusel jsem na transplantaci j ...
Richard 2222

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: so srpen 11, 2018 9:04 am   Předmět / Subject: Zkušenosti s prohormony
Zkušenosti s prohormony? Já mám úplně katastrofální po měsíci užívání jsem začal žloutnout a měl jsem vysoké jaterní testy. Okamžitě mi obvodní nasadila Essential forte, nepomohlo to. Po dalších třech ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: