| Autor |
Zpráva |
Téma: Prohormony |
Richard 2222
Odpovědi: 86
Shlédnuto: 79813
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po srpen 27, 2018 8:46 am Předmět / Subject: Prohormony |
| No, byl jsem hloupý naletěl jsem na rady z časopisu Muscle fitness, kde ty prohormony co jsem bral velmi doporučuji , že je to ověřené atd. A doporučuji slovenský obchod PROHORMONY.SK . Tak na ten bac ... |
Richard 2222
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po srpen 27, 2018 8:38 am Předmět / Subject: Prohormony |
| Předtím jsem bral jenom proteiny aminokyseliny, někdy kreatin, na poslední lékařské prohlídce asi cca půl roku než jsem začal brát prohormony jsem byl podle obvodní lékařky zdravý jak ryba. Játra , kr ... |
Richard 2222
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po srpen 27, 2018 8:31 am Předmět / Subject: Prohormony |
| Omlouvám se za chyby, píšu z mobilu a ta nápověda, mi to kazí. Jak říkám bral jsem podle návodu jednu kapsli ráno odpoledne a večer. Cvičil jsem pět let, takže sem se chtěl posunout dál a takto jsem d ... |
Richard 2222
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po srpen 27, 2018 8:27 am Předmět / Subject: Prohormony |
| Čus, chlapi, fakt to nekupujte, nebo já byl úplně zdravý, pořád se léčím už půl roku a dalšího půl roku se léčit budu, jsem fakt rád, že žiju a že se z toho dostávám, a nemusel jsem na transplantaci j ... |
Richard 2222
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: so srpen 11, 2018 9:04 am Předmět / Subject: Zkušenosti s prohormony |
| Zkušenosti s prohormony? Já mám úplně katastrofální po měsíci užívání jsem začal žloutnout a měl jsem vysoké jaterní testy. Okamžitě mi obvodní nasadila Essential forte, nepomohlo to. Po dalších třech ... |
| |