bylo nalezeno 6 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Koľko kalórií ubrať pri chudnutí
Simon1997

Odpovědi: 0
Shlédnuto: 608

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po listopad 04, 2024 5:46 pm   Předmět / Subject: Koľko kalórií ubrať pri chudnutí
Zdar mám 27 rokov meriam 172cm dnes som sa vážil ráno 116kg
V práci som stále na nohách , manuálna práca denne spravím tak 3 až 5 tisíc krokov môj cieľ je schudnúť za týždeň 1kg a do mesiaca aby to b ...
  Téma: Obuv na cvičenie
Simon1997

Odpovědi: 3
Shlédnuto: 1077

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: čt srpen 08, 2024 6:45 am   Předmět / Subject: Obuv na cvičenie
Kúp si vivo barefooty.

A ktoré presne? A máš to odskúšané sú vhodné aj na drepy dedlift a behanie?
  Téma: Obuv na cvičenie
Simon1997

Odpovědi: 3
Shlédnuto: 1077

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: čt srpen 08, 2024 5:47 am   Předmět / Subject: Obuv na cvičenie
Zdravím aké nosíte topánky na cvičenie ?
Hľadám niečo na drepy ,dedlift a behanie skákanie na švihadle prosté aby som nemusel meniť topánky podľa štýlu tréningu
Momentálne mám Číňanky
  Téma: Tréning na silu kondíciu a výbušnosť
Simon1997

Odpovědi: 7
Shlédnuto: 1742

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: st červen 12, 2024 4:24 am   Předmět / Subject: Tréning na silu kondíciu a výbušnosť
Jak bylo receno, muzes cokoliv, proste s necim zacni, nezapominej ale ze kondicka a vybusnost jsou dva rozdilne terminy. Vybusnost je rychla a je to defakto ryzi opak vytrvalosti, takze bych doporucil ...
Simon1997

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: út červen 11, 2024 4:31 pm   Předmět / Subject: Tréning na silu kondíciu a výbušnosť
Moznosti je spousta, nicmene pokud chces spalit co nejvice kalorii, tak potrebujes aktivity, u kterych dokazes naakumulovat co nejvetsi objem prace, idealne kazdy den. Takze neco, co vydrzis delat hod ...
Simon1997

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: út červen 11, 2024 12:52 pm   Předmět / Subject: Tréning na silu kondíciu a výbušnosť
Dobrý deň mám 27r pol roka cvičím čisto silovo základný 5x5 a teraz by som sa skôr chcel zamerať aj na kondíciu a výbušnosť ide mi o spálenie čo najviac kalórií aktivitou aby som nemusel uberať z jedl ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: