| Autor |
Zpráva |
Téma: Protein+gainer |
Tomson727363
Odpovědi: 4
Shlédnuto: 3159
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: čt duben 04, 2019 3:55 am Předmět / Subject: Protein+gainer |
| Jak jsem říkal v druhém článku už odpovídal tak na internetu nic moc není. Ale nevím furt kolik toho si mám dát uz jsi napsal Kolik dávek nebo něco ale ne gaineru. ale dozvěděl jsem se že je to pro mě ... |
Téma: Jak dlouho užívat |
Tomson727363
Odpovědi: 5
Shlédnuto: 3501
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: čt duben 04, 2019 3:52 am Předmět / Subject: Jak dlouho užívat |
| Ano jsem začátečník Ale zajímalo by mě kolik mohu toho jíst a co by se stalo kdybych měl bílkovin nadbytek. Na internetu je spoustu hovadin a nic moc rozumného takže nevím čemu mám věřit. |
Téma: Jak dlouho užívat |
Tomson727363
Odpovědi: 5
Shlédnuto: 3501
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st duben 03, 2019 6:47 pm Předmět / Subject: Jak dlouho užívat |
| Ahoj chci se zeptat jak dlouho v kuse lze bezpečné používat protein a gainer (sacharidy) v kuse?? Musí tam být nějaká pauza,?? |
Téma: Protein+gainer |
Tomson727363
Odpovědi: 4
Shlédnuto: 3159
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st duben 03, 2019 5:30 pm Předmět / Subject: Protein+gainer |
| Ahoj chci se zeptat kolik si můžu denně vzít proteinů když 1 odměrka ma v 25g je 18 gramů proteinů A kolik si tedy denně můžu vzít celkově odmerek či g. A ještě se chci zeptat na Gainer Kolik si můžu ... |
| |