| Autor |
Zpráva |
Téma: Co říkáte na tento plán? |
Tygr999
Odpovědi: 4
Shlédnuto: 2849
|
Fórum: Začátečníci Zaslal: ne červenec 01, 2012 9:57 pm Předmět / Subject: Co říkáte na tento plán? |
- Přítahy na hrazdě 50 opak./trénink
- Kliky 50 opak./trénink
- Dřepy 100 opak./trénink
- Kliky na bradlech 50 opak./trénink
- Zvedání nohou ve visu 50 opak./trénink
Můžu nějak nahradit kliky n ... |
Téma: Posilování přes prázdniny |
Tygr999
Odpovědi: 9
Shlédnuto: 6222
|
Fórum: Začátečníci Zaslal: so červen 30, 2012 8:21 pm Předmět / Subject: a |
| Můžeš sníst tunu proteinů a když budeš stejně jíst jako americký 150kilový "fastfoodař" nepomůže ti to.. jestli začínáš jak už frozz psal, tělo bude reagovat rychleji než kdyby si cvičil už ... |
Tygr999
|
Fórum: Začátečníci Zaslal: so červen 30, 2012 4:49 pm Předmět / Subject: Re: Posilování přes prázdniny |
| Frozz : Takže když budu cvičit s činkama naberu víc svalů ??? Klidně si nějaké pořídím jenže nevím jakou váhu. A proč by mi nepomohly proteiny??? Proteiny obsahují bílkoviny,které moje svaly potřebují ... |
Tygr999
|
Fórum: Začátečníci Zaslal: so červen 30, 2012 3:52 pm Předmět / Subject: Posilování přes prázdniny |
| Zdravím vás,chtěl bych přes prázdniny posilovat (ne v posilce).Je mi 14 let,měřím 181 cm a vážím 65 kg.Mým cílem je za ty 2 měsíce zmohutnět a nabrat svaly.Samozřejmě budu posilovat i po prázdninách a ... |
Téma: Posilování doma |
Tygr999
Odpovědi: 6
Shlédnuto: 4181
|
Fórum: Začátečníci Zaslal: út červen 12, 2012 3:06 pm Předmět / Subject: Posilování doma |
| Ahoj,je mi 14 let a přes prázdniny bych chtěl posilovat.Ale rodiče mi nechtějí povolit chodit do posilovny,tak musím posilovat doma.Má to vůbec cenu? Kolikrát týdně bych měl cvičit? Narostly by mi sva ... |
| |