bylo nalezeno 91 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Novy PC prosinec nebo leden ?
Viper007

Odpovědi: 25
Shlédnuto: 16772

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: ne leden 26, 2020 8:15 pm   Předmět / Subject: Novy PC prosinec nebo leden ?
Já jsem tam taky vkládal klíč u sebe, ale aktivovat to nešlo.
Nevím jestli mají nějaké národní nebo regionální databáze klíčů a ty z Asie tady nejdou aktivovat, každopádně na linku MS jsem volat muse ...
  Téma: Novy PC prosinec nebo leden ?
Viper007

Odpovědi: 25
Shlédnuto: 16772

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: ne leden 26, 2020 7:48 pm   Předmět / Subject: Novy PC prosinec nebo leden ?
To nesmrdí šméčkem, to jednoznačně je šméčko. Funkční, ale ne legální.

Před Vánoci jsem taky kupoval nové PC a k tomu WIN10 z aukra za stovku.
Týpek k tomu poslal mailem i orig fakturu. Na n ...
  Téma: Namožený úpon v lokti - přestat posilovat měsíc??
Viper007

Odpovědi: 6
Shlédnuto: 4433

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: po leden 15, 2018 5:30 pm   Předmět / Subject: Namožený úpon v lokti - přestat posilovat měsíc??
S úponem v lokti jsem taky měl problémy. Téměř zmizely, když jsem přestal triceps cvičit s velkýma váhama na kladkách. Provazy na kladce jsem vyřadil úplně.
  Téma: Muscle women
Viper007

Odpovědi: 6776
Shlédnuto: 4471184

PříspěvekFórum: Sex a vše okolo   Zaslal: st červenec 12, 2017 6:38 pm   Předmět / Subject: Muscle women
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1499005712_2.jpg

to je hnus velebnosti
  Téma: Velká mezera mezi prsními svaly
Viper007

Odpovědi: 12
Shlédnuto: 14917

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: ne květen 14, 2017 9:24 am   Předmět / Subject: Velká mezera mezi prsními svaly
Prsní svaly jsou na prsní kost upnuté daleko od sebe. To se žádným cvičením nezmění. Viz. ten vpravo:
http://kulturistika.ronnie.cz/php/i_img.php?newG=128914
Protisměrné kladky a další cviky na vnit ...
  Téma: Jaké doplňky při neomezeném rozpoctu
Viper007

Odpovědi: 23
Shlédnuto: 11808

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st březen 22, 2017 7:31 pm   Předmět / Subject: Jaké doplňky při neomezeném rozpoctu
To je celkem téma do diskuse/hádky. Z hlediska obsahu těžkých kovů bych ryby, včetně tuňáka zařadil až za X dalších potravin a surovin, včetně pitné vody. Ty benefity konzumace ryb obsahujících vyšší ...
  Téma: Boty na mrtvý tah
Viper007

Odpovědi: 21
Shlédnuto: 15057

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: st prosinec 07, 2016 4:13 pm   Předmět / Subject: Boty na mrtvý tah
Lonsdale jsem si byl vyzkoušet v obchodě, jsou strašné úzký a podrážka je ještě užší.
Zkoušel jsem si boty o cca 1 číslo větší než mam nohu, nemohl jsem do nich narvat chodilo a když se mi to povedlo ...
  Téma: Naše oblíbené seriály
Viper007

Odpovědi: 1263
Shlédnuto: 528521

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: st listopad 02, 2016 5:30 pm   Předmět / Subject: Naše oblíbené seriály
Konecne jsem dokoukal Daredevila. A super. Kat se s tim nepare )
Podle IMDB bude dalsi, 3ti, sezona asi az v 2018 (

Pro Kata chystají samostatný seriál ;)
  Téma: Člověk -Bisse,Tritte,Harte Schläge,Nadel,Zangen,Stumpfe Säge
Viper007

Odpovědi: 1284
Shlédnuto: 586181

PříspěvekFórum: Osobní tréninkové logy   Zaslal: pá květen 27, 2016 7:08 pm   Předmět / Subject: Člověk -Bisse,Tritte,Harte Schläge,Nadel,Zangen,Stumpfe Säge
Takže jsem dnes tu ústní maturitu doklepal a mám to komplet jsem rád, že se tam už nemusím znova vracet v září
Domů jsem přijel uplně dojebaný, takže trénink už nepřipadal v úvahu.

gra ...
  Téma: Prosba o radu - piskani v usich
Viper007

Odpovědi: 5
Shlédnuto: 5426

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: st květen 18, 2016 3:41 pm   Předmět / Subject: Prosba o radu - piskani v usich
Skvele, diky za odpoved, ani jsem nedoufal ze prileti podobna zkusenost.
Muzu pozadat o cviky, ktere zabraly?

U mně to bylo tahání za vršek hlavy zprava doleva a šikmo zezadu zprava, na opačnou st ...
  Téma: Prosba o radu - piskani v usich
Viper007

Odpovědi: 5
Shlédnuto: 5426

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: út květen 17, 2016 6:48 pm   Předmět / Subject: Prosba o radu - piskani v usich
Ahoj, mám podobnou zkušenost.
3 měsíce různých vyšetření sluchu, vitamínových injekcí a rehabilitace megnetama. Doktorka mne nakonec ze zoufalství poslala k fyzioterapeutovi. Ten mi prokřupal krk a ř ...
  Téma: Filmy
Viper007

Odpovědi: 9227
Shlédnuto: 3261719

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: út červenec 07, 2015 7:20 pm   Předmět / Subject: Filmy
Neskutečně se těšim na film Warcraft, který vyjde snad již 10.6. 2016.

Na Warcraft jsem zvědavý, snad z toho bude něco rozumného a ne úplná blbost.
  Téma: nafouklé břicho.
Viper007

Odpovědi: 18
Shlédnuto: 13761

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: po červen 29, 2015 8:07 pm   Předmět / Subject: Re: ...
každopádně někomu tu nesedí moje suplementy, nevím co je na nich špatně protein,bcaa a glutamin je snad základ ne? Kreatin mam jen pro effekt :D

no tipl bych si, že:
1) 6 tablet (celkem tedy 6 gra ...
  Téma: nafouklé břicho.
Viper007

Odpovědi: 18
Shlédnuto: 13761

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: ne červen 28, 2015 7:49 pm   Předmět / Subject: nafouklé břicho.
zkus vypozorovat po jakem jidle jsi nafoukly, jestli nemas problem s laktozou
  Téma: Nákup přes zahraniční e-shop
Viper007

Odpovědi: 7
Shlédnuto: 9571

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: so červen 06, 2015 8:52 am   Předmět / Subject: Nákup přes zahraniční e-shop
Jestli to dobře chápu, když zvolím kredtiku, tak zaplatím až to zboží přijde a měna se automaticky převede?

Platba při převzetí je dobírka, anglicky CoD, Cash on Delivery.
Platba kreditkou je při ...

Strana 1 z 7 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: