| Autor |
Zpráva |
Téma: Noční protein průjem |
creativ718
Odpovědi: 15
Shlédnuto: 11998
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st říjen 21, 2015 3:54 pm Předmět / Subject: Noční protein průjem |
| Nemyslím si, že mám intoleranci na laktózu, jedl jsem tvaroh i normálně přes den, což už teď nedělám, a nic se mi nestalo. |
creativ718
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: út říjen 20, 2015 8:04 pm Předmět / Subject: Noční protein průjem |
2. Ano bílkoviny mají nesmírný dopad na ledviny, jestli ti něco říká jméno Zdenek Voprada, tak prave on toto tvrzení potvrzuje, coz je jasny fakt, co rekne on je "svate".
Ano, a právě proto ... |
creativ718
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po říjen 19, 2015 10:27 pm Předmět / Subject: Noční protein průjem |
ledviny a trávit bílkoviny? chlapče vrať se zpátky do školy, nebo si aspoň přečti něco o bílkovinách...
kdy máš předposlední jídlo před tím proteinem?
klidně dej protein 30-40 g čistých bílkovin dle ... |
creativ718
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po říjen 19, 2015 10:24 pm Předmět / Subject: Noční protein průjem |
Tak proč si to dáváš, když se po tom pose*eš?
Na takovou dementní odpověď jsem fakt nečekal. Protože tělo roste hlavně večer že by? |
creativ718
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: so říjen 17, 2015 9:21 pm Předmět / Subject: Noční protein průjem |
| Zdravím, předem chci upozornit, že jsem tento dotaz už hledal, ale rozumnou odpověď jsem zatím nenašel. Má někdo s tímto zkušenost? Kdykoliv si dám noční protein (nutrend) a bohužel i tvaroh na večer ... |
| |