bylo nalezeno 5 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Noční protein průjem
creativ718

Odpovědi: 15
Shlédnuto: 11998

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st říjen 21, 2015 3:54 pm   Předmět / Subject: Noční protein průjem
Nemyslím si, že mám intoleranci na laktózu, jedl jsem tvaroh i normálně přes den, což už teď nedělám, a nic se mi nestalo.
creativ718

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: út říjen 20, 2015 8:04 pm   Předmět / Subject: Noční protein průjem
2. Ano bílkoviny mají nesmírný dopad na ledviny, jestli ti něco říká jméno Zdenek Voprada, tak prave on toto tvrzení potvrzuje, coz je jasny fakt, co rekne on je "svate".
Ano, a právě proto ...
creativ718

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po říjen 19, 2015 10:27 pm   Předmět / Subject: Noční protein průjem
ledviny a trávit bílkoviny? chlapče vrať se zpátky do školy, nebo si aspoň přečti něco o bílkovinách...
kdy máš předposlední jídlo před tím proteinem?
klidně dej protein 30-40 g čistých bílkovin dle ...
creativ718

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po říjen 19, 2015 10:24 pm   Předmět / Subject: Noční protein průjem
Tak proč si to dáváš, když se po tom pose*eš?

Na takovou dementní odpověď jsem fakt nečekal. Protože tělo roste hlavně večer že by?
creativ718

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: so říjen 17, 2015 9:21 pm   Předmět / Subject: Noční protein průjem
Zdravím, předem chci upozornit, že jsem tento dotaz už hledal, ale rozumnou odpověď jsem zatím nenašel. Má někdo s tímto zkušenost? Kdykoliv si dám noční protein (nutrend) a bohužel i tvaroh na večer ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: