| Autor |
Zpráva |
Téma: Přetrénování, cukrovka, nebo jiný problém? |
hollow295
Odpovědi: 1
Shlédnuto: 1380
|
Fórum: Trénink Zaslal: so únor 07, 2015 4:24 pm Předmět / Subject: Přetrénování, cukrovka, nebo jiný problém? |
| Zdravím všechny, potřebuju od Vás poradit, je mi 28 let, poslední dobou se cítím dost unavený, taky cítím že mě často bolí záda a za krkem. Cvičím vždy dva dny a cca tři dny volno, myslím že poměrně i ... |
Téma: Pomoc s dorýsováním |
hollow295
Odpovědi: 26
Shlédnuto: 11564
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po říjen 20, 2014 11:11 am Předmět / Subject: Pomoc s dorýsováním |
| Můj největší problém je večer s cukry, když si dám třeba dvě hoďky před spaním tvaroh nebo tuňáka jen se zeleninou, neusnu ani za boha, i když sem unavenej, prostě nezaberu, můžu se válet v posteli i ... |
hollow295
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: ne říjen 19, 2014 7:03 pm Předmět / Subject: Pomoc s dorýsováním |
No mám pomalej metabolismus, jako malej sem byl hodně tlustej:-).
To sypání.... Mám velkou motivaci, ale když vidím kolik volnýho času a dřiny tomu věnuju tak občas motivace padá, asi jako každýmu... ... |
hollow295
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: ne říjen 19, 2014 4:30 pm Předmět / Subject: Pomoc s dorýsováním |
| Po pravdě tomu dávám si myslím docela dost, cvičení přes hoďku, potom tak půl hoďky lehký kardio - chůze do kopce, Volný dny běh cca hoďku, zase to nechci drtit víc abych abych nesundával i svaly. Čím ... |
hollow295
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: ne říjen 19, 2014 11:02 am Předmět / Subject: Pomoc s dorýsováním |
Zdravím, jsem v dietě a chtěl bych stáhnout ještě aspoň 3-4kg tuku, mám ale pocit že poslední tři týdny jsem se nehnul z místa.
Cvičím tak 3xkrát týdně, ve volných dnech 2x týdně po ránu běh nebo k ... |
Téma: I přes veškerou snahu se mi nedaří shodit... |
hollow295
Odpovědi: 44
Shlédnuto: 22017
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po září 23, 2013 12:24 am Předmět / Subject: I přes veškerou snahu se mi nedaří shodit... |
| Tak dieta je tak nejak u konce, ve finale se mi podarilo zhodit 5-6kg. S tim ze posledni mesic jsem podle vahy neshodil nic. Na to jak jsem tomu daval a hlavne spolehal na ty ranni kardia myslel jsem ... |
hollow295
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: so srpen 10, 2013 4:02 pm Předmět / Subject: I přes veškerou snahu se mi nedaří shodit... |
Pres zimu naberes 6 kilo tuku? Hlidej si stravu i pres zimu a jestli mas sport rad a mas na to aspon trochu cas, tak by to nemel byt takovy problem..
Zrejme mas kolo v oblibe, nebo ze zdravotnich duv ... |
hollow295
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: so srpen 10, 2013 11:33 am Předmět / Subject: I přes veškerou snahu se mi nedaří shodit... |
| Cvičím už pár let a myslím že o tréningu a jídle něco málo vím, přes zimu jsem díky sedavému zaměstnání a zimě něco nabral. Teď v létě jsem se do toho pořádně opřel a chtěl trochu vysekat, nějaký zákl ... |
Téma: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) |
hollow295
Odpovědi: 1584
Shlédnuto: 932180
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: ne červenec 28, 2013 10:36 pm Předmět / Subject: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) |
| Ten spalovač byl Extrem 2, teď jsme koukal ale nikde už se snad nedá sehnat, prej je náhrada Stacker 2, ale to jsem zkoušel ale nepůsobí zdaleka tak jako Extrem 2. |
hollow295
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: ne červenec 14, 2013 10:41 pm Předmět / Subject: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) |
| Myslis ze to bylo obsazeny v tom? Tak to je good ze se to tu uz neda koupit, chjo! Ted jsem si kupoval karnitin a jeste neco od aminostaru a jen vodicka, vyhozeny penize... |
hollow295
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: ne červenec 14, 2013 10:00 pm Předmět / Subject: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) |
| Pred par lety jsem mel nejakej efedrin v tabletach, uz ani nevim jestli se dal volne koupit, ale ten byl bez debat, tuk sel po nem uplne sam a pri vice tabletach dokazal slusne rozklepat. Ted sem ho ... |
Téma: Kolik tuku lze maximálně shodit za den? |
hollow295
Odpovědi: 10
Shlédnuto: 11073
|
Fórum: Trénink Zaslal: pá červen 21, 2013 7:18 pm Předmět / Subject: Kolik tuku lze maximálně shodit za den? |
| Kolik nejvíc tuku je schopný spálit tělo za den? Má cenu třeba ráno hoďka kardio a odp trénink + nějaké kardio pokud to teda nepovede k přetrénování... |
Téma: Jaké suplementy pro uvolňování HGH? |
hollow295
Odpovědi: 16
Shlédnuto: 9654
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: ne květen 05, 2013 8:30 pm Předmět / Subject: Jaké suplementy pro uvolňování HGH? |
| Spis me zajimaji vase nazory co opravdu funguje.... dekuji |
Téma: Jaké suplementy pro uvolňování HGH? |
hollow295
Odpovědi: 16
Shlédnuto: 9654
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po duben 29, 2013 9:21 pm Předmět / Subject: Jaké suplementy pro uvolňování HGH? |
| Jaké používáte suplementy pro tvorbu a uvolňování růstového hormonu v těle? Díky |
| |