bylo nalezeno 6 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Oblečení MONSTA, znáte?
jenda333

Odpovědi: 15
Shlédnuto: 10912

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: čt červenec 14, 2011 8:42 pm   Předmět / Subject: Oblečení MONSTA, znáte?
Přesně tak, souhlasim s tebou :-) Je to o tom mít něco, co jen tak každej nemá! Mít něco, co se ti líbí :-) je to jako s fotbalem, někdo nosí dresy a fotbal ani nehraje ale líbí se mu to :-)

Pokud ...
jenda333

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: čt červenec 14, 2011 8:39 pm   Předmět / Subject: Oblečení MONSTA, znáte?
Obchod bohužel nikde nemají :-( ale mají dobře udělanou tabulku s velikostma a nechá se v tom dobře orientovat.
Jinak štřih je podobnej jako koupíš jinde, jen jsou drobet širší, jsou to totiž USA vel ...
jenda333

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: út červenec 05, 2011 7:53 pm   Předmět / Subject: Re: Oblečení MONSTA, znáte?
Ahoj zdravím všechny!

Znáte někdo oblečení Monsta? Našel jsem to na stránkách FB, mají pěkný věci, jiné než co se dají sehnat u nás, viz. bizon,....

--
edit odkazu, viz pravidla fóra

...
jenda333

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: út červenec 05, 2011 1:43 pm   Předmět / Subject: Oblečení MONSTA, znáte?
Já proti tomu nic nemam.. Ale když se do těch jejich triček navlíkne 75kg špunt, jako já, tak bude všem akorát pro smích
Musíš dorůst :D
jenda333

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: út červenec 05, 2011 1:33 pm   Předmět / Subject: Oblečení MONSTA, znáte?
Vzhledově se mi nelíbí, ale v dnešní době, kdy je každej fighter a bodybuilder určitě najde uplatnění :D
tak je to něco jinýho než bizon, kterýho má každej druhej ve fitku:D Já sám mám pár kousků z m ...
jenda333

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: út červenec 05, 2011 1:21 pm   Předmět / Subject: Oblečení MONSTA, znáte?
Ahoj zdravím všechny!

Znáte někdo oblečení Monsta? Našel jsem to na stránkách FB, mají pěkný věci, jiné než co se dají sehnat u nás, viz. bizon,....

--
edit odkazu, viz pravidla fóra

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: