bylo nalezeno 4 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Jedalniček
lukas007

Odpovědi: 1
Shlédnuto: 2026

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: ne říjen 16, 2016 9:02 am   Předmět / Subject: Jedalniček
Čaute chtel bych se vás spýtať uždlhšiu dobu neviem vobec nabrať nejaké to kilo moja strava 1.ranajky 150g vlociek s proteinom+multivitamin 2.desiata 250g tvarohu s 1vajcom
3.obed 200g hovädzieho m ...
  Téma: operacia varikokely
lukas007

Odpovědi: 3
Shlédnuto: 8551

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: st březen 23, 2016 6:48 pm   Předmět / Subject: operacia varikokely
Dik za odpoveď ja som ešte na operacii nebol pretoze na slovensku nerobia mikrochirurgicku operaciu aspon som nikde nenasiel a nechcem to rizkovat aj ked je to uz dosť zle a ty si mal mikrochirurgicku ...
  Téma: ma nekdo nebo mel varikokelu a cviči?
lukas007

Odpovědi: 0
Shlédnuto: 1799

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: čt listopad 26, 2015 9:20 pm   Předmět / Subject: ma nekdo nebo mel varikokelu a cviči?
Zdravim jak nekdo ma nebo mel varikokelu rad bych vedel jak cvici da se to vubec cvičit po operaci ?
  Téma: operacia varikokely
lukas007

Odpovědi: 3
Shlédnuto: 8551

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: ne říjen 25, 2015 6:50 pm   Předmět / Subject: operacia varikokely
Zdravím makači stala sa me neprijemna vec dostal sem varikokelu co me znemoznilo cvicit z velkou vahou a nejaky partie sem musel temer celkem vyradiť a moje prosba o radu zni múžu pak po operaci pokra ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: