| Autor |
Zpráva |
Téma: Trenérský kurz - má to smysl ?? |
sekac 1985
Odpovědi: 30
Shlédnuto: 59986
|
Fórum: Na smazání... Zaslal: ne červenec 20, 2014 6:20 pm Předmět / Subject: Trenérský kurz - má to smysl ?? |
| Díky hoši, nějaký ty kritéria sou mi jasný, ale věřim si, třeba v tom Pure berou pořád a tam chodí denně hromada lidí, někoho tam snad splašim, dám výpověd - mám 2 měsíce výp. lhůtu - mezitim udělám k ... |
sekac 1985
|
Fórum: Na smazání... Zaslal: so červenec 19, 2014 7:12 pm Předmět / Subject: Trenérský kurz - má to smysl ?? |
| No co sem koukal, tak v těch větších fitkách, jako třeba world class, pure atd berou pořád, ale těžko říct, jak to tam bude, jestli tam máš aspon nějakej základ plus co odtrénuješ, spoustu klientů se ... |
sekac 1985
|
Fórum: Na smazání... Zaslal: so červenec 19, 2014 5:18 pm Předmět / Subject: Trenérský kurz - má to smysl ?? |
Čau,
už delší dobu si pohrávám s myšlenkou, že si udělám trenérskej kurz, mám práci, která mě už neskutečně sere ( kuchař - 16 hodin denně, celej den se nezastavim ), bohužel je to skoro všude stejný ... |
Téma: Jak se zbavit tuku? |
sekac 1985
Odpovědi: 13
Shlédnuto: 8932
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá květen 09, 2014 8:11 pm Předmět / Subject: Jak se zbavit tuku? |
| Ten článek je moc pěknej pr!nci, škoda, že nejsem američan |
Téma: Vaření do zásoby |
sekac 1985
Odpovědi: 18
Shlédnuto: 10355
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: út březen 25, 2014 11:12 pm Předmět / Subject: Vaření do zásoby |
| Jen se posmívejte, ale já si to žrádlo radši hodim na páru, od doby, co jsem si přečetl tenhle článek..http://www.kings-exclusive.estranky.cz/clanky/mikrovlnka.html |
Téma: Vaření do zásoby |
sekac 1985
Odpovědi: 18
Shlédnuto: 10355
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: so březen 22, 2014 11:56 pm Předmět / Subject: Vaření do zásoby |
| Taky bych v tom neviděl problém, jen bych se snažil vyvarovat tý mikrovlnce, prej to neni úplně super a člověk pak konzumuje mrtvý živiny. |
Téma: Nerovnoměrný přísun živin ? |
sekac 1985
Odpovědi: 9
Shlédnuto: 5085
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po březen 03, 2014 11:55 pm Předmět / Subject: Nerovnoměrný přísun živin ? |
| hele nemyslim si, že mi pomůže pár ořechů...to chce se pořádně najíst aspon nějakýho co nejmenšího zla, hlavně at to zasytí, ne alá rýžokuře, po kterym mám snad ještě větší slinu.. |
sekac 1985
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po březen 03, 2014 12:27 am Předmět / Subject: Nerovnoměrný přísun živin ? |
okej tak díky, 2:Skál - já dělám 16, je to děs, že sem se líp neučil
Horší ale je, že se mi poslední dobou stává to co dneska, mě ta zelenina, maso, rýže prostě nezasytí, mám pořád hlad ( a ... |
sekac 1985
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: so březen 01, 2014 1:24 am Předmět / Subject: Nerovnoměrný přísun živin ? |
| Zdravíčko, mám takovej dotaz - jelikož mám práci, ve který se prakticky skoro celej den nezastavim, nehrozí mi, že bych vysedával u jídla...dělám kuchaře a každý ráno si navařim 400g rýže, kterou pak ... |
Téma: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) |
sekac 1985
Odpovědi: 1584
Shlédnuto: 930975
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: ne únor 02, 2014 7:37 pm Předmět / Subject: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) |
| Jo jehličky a pocení mám taky,tak jestli to má bejt hlavní efekt, že se potim jako prase a svědí mě xicht, tak se omlouvám, funguje super , zkusim najít něco na větší nabuzení do tréninku, oddálení ú ... |
Téma: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) |
sekac 1985
Odpovědi: 1584
Shlédnuto: 930975
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: ne únor 02, 2014 6:34 pm Předmět / Subject: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) |
| tak jsem zkusil ten všude vychvalovanej hellnox a teda nic moc za ty prachy !! teda spíš vůbec nic..Sparing to samý, už sme to zkoušeli 3 a kde nic tu nic a to sem dával 3 vrchovatý odměrky..Už jsme t ... |
Téma: Ztráta bílkovin ? |
sekac 1985
Odpovědi: 31
Shlédnuto: 17296
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: so únor 01, 2014 12:44 pm Předmět / Subject: Ztráta bílkovin ? |
| tak díky, už jsem klidnější... Tak myslel sem, jestli se to v tom mlejnku třeba nějak nerozštěpí ty živiny, ale asi je to fakt nesmysl. |
Téma: Ztráta bílkovin ? |
sekac 1985
Odpovědi: 31
Shlédnuto: 17296
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá leden 31, 2014 9:47 pm Předmět / Subject: Ztráta bílkovin ? |
| Zdravim chlapi, mám otázku : Kolik se ztratí bílkovin z masa at už mraženim a následnym rozmraženim, nebo krájenim a hlavně mletim, protože si často melu hovězí na karboše .. A co tepelná úprava ?? Kd ... |
Téma: rozmixované sacharidy ?? |
sekac 1985
Shlédnuto: 9415
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá listopad 15, 2013 8:05 pm Předmět / Subject: rozmixované sacharidy ?? |
no tu rejži jen dám do sklenice, zamíchám lžičkou a rychle vypiju, než se stačí usadit na dně, vůbec to nekoušu, nic...ale asi zůstanu u těch vloček a celodenních mixů s protejnákem...  |
Téma: rozmixované sacharidy ?? |
sekac 1985
Shlédnuto: 9415
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st listopad 13, 2013 12:30 pm Předmět / Subject: rozmixované sacharidy ?? |
| OK, takže tepelně neupravený vločky nevaděj, a mám si pořídit gainer, jestli to správně chápu.. Díky. |
| |