bylo nalezeno 8 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Suplementacia po prekonani rakoviny
vladka.123

Odpovědi: 1
Shlédnuto: 1644

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: út květen 12, 2015 8:22 am   Předmět / Subject: Suplementacia po prekonani rakoviny
Protein není steroid. Nebo herák. Je to syrovátka. Proč bys to proboha nemohl? Gratuluju k uzdravení.
  Téma: Zkontrolujete jídelníček?
vladka.123

Odpovědi: 46
Shlédnuto: 46788

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po duben 20, 2015 5:49 pm   Předmět / Subject: Zkontrolujete jídelníček?
Tak nám dej jeho jméno, ať víme komu se vyhnout obloukem

Ptala jsem se - odpovědí bylo, ať se zúčastním dalšího jeho placeného semináře o výživě.
vladka.123

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po duben 20, 2015 8:35 am   Předmět / Subject: Zkontrolujete jídelníček?
Upřímně je mi Robertovi blbý něco napsat, protože když mi prvně přišel jídelníček, řekla jsem mu že to vypadá super. Pak po dvou dnech hladu jsem si ty hodnoty hodila do kalkulačky a nestačila jsem se ...
vladka.123

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po duben 20, 2015 7:26 am   Předmět / Subject: Zkontrolujete jídelníček?
Uvedu to na pravou míru. Supertrenér mě viděl osobně, i jsem mu ukazovala svůj jídelníček. 5x týdně cvičím, dělám thaibox, běhám, posiluju. On to ví. Mám pocit že mě s jídelníčkem o 1500 kcal (můj baz ...
vladka.123

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: pá duben 17, 2015 7:58 am   Předmět / Subject: Zkontrolujete jídelníček?
Takhle třeba jídelníček v den, kdy mám boxovat: (je víc variant)

6.30h (Bílkoviny 20g + Sacharidy 60g)
5x vaječný bílek, 50g rýže, hrst ovoce (jahody, maliny, borůvky)

1tbl multivi ...
vladka.123

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: pá duben 17, 2015 7:38 am   Předmět / Subject: Zkontrolujete jídelníček?
Mě řekl že můžu přidat 20 g bílkovin a zeleninu. Jenže zeleninu jím pořád... a mám opravdu hlad protože mám velkej energetickej výdej. Tak to asi zatím nechám tak, jak jsem sem ten jídelníček napsala, ...
vladka.123

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: pá duben 17, 2015 7:27 am   Předmět / Subject: Zkontrolujete jídelníček?
tohle už je vylepšený jídelníček!! původně to bylo 70 g vloček k snídani a před tréninkem taky 70 g vloček. a v 10 h to bylo původně jen 10 g ořechů. Myslíš, že to mám ještě zvednout? :-(
vladka.123

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: pá duben 17, 2015 6:42 am   Předmět / Subject: Zkontrolujete jídelníček?
Ahoj, nenašel by se tu někdo, kdo by mi zkontroloval jídelníček? Potřebovala bych trochu zhubnout, tak 3-5 kg (z tuku samozřejmě...)... posilování se věnuju spíše okrajově, hlavně dělám thai box a běh ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: