|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ferass.ferass

|
Zaslal: út březen 31, 2015 8:32 pm Předmět: BAZAR - funkční/elastická trička |
|
|
Nabízím na prodej 3ks značkových sportovních triček. Trička jsou úplně nová. Byl to nevhodný dárek, nemám tento natahovací-funkční materiál příliš rád.
Je možno jednotlivě, nebo všechny 3 dohromady.
Jednotlivě každé tričko za 250,- vč. poštovného
Všechny 3 dohromady za 700,- vč. poštovného
Osobní předání je možné v Ústí nad Labem a na ceně se pak můžeme ještě dohodnout.
Tapout: L
Nike: L
Sondico XL, ale reálně odpovídá spíše velikosti L
Naposledy upravil ferass.ferass dne út březen 31, 2015 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: út březen 31, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
Nebylo by na škodu udat velikost.
|
|
| nahoru |
|
 |
ferass.ferass

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.Zvelebil
|
Zaslal: po duben 06, 2015 3:27 pm Předmět: Tapout |
|
|
To Tapout triko se mi líbí, o to mám určitě zájem. Ale jsem z Prahy, takže by bylo potřeba poslat ho poštou... Když tak mi napiš na jakub.zvelebil@email.cz díkes ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ferass.ferass

|
Zaslal: út duben 07, 2015 1:24 pm Předmět: |
|
|
Poslal jsem ti tedy email.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
vyuziju topicu -
Prodam kompresni triko viz dole, akorat bez znaku na rukavu, vel. L, nepouzity.
cena 300,- , mozno zkusit osobne
platba predem/osobni odber, znamym firmam i na dobirku
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Inzerce na lide.ronnie.cz: | Zaujala Vás některé z nabídek zde v bazaru? Buďte při nákupu opatrní! V případě, že je autorem inzerátu někdo, koho neznáte, nebo kdo má v našem diskusním fóru jen velmi krátkou historii, neposílejte mu peníze dopředu na bankovní účet a preferujte osobní předání. I případné zaslání zboží dobírkou může mít svá úskalí (balík otevíráte až po zaplacení a může v něm být cokoliv jiného), tzn. i zde musí být opatrnost na prvním místě! |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|