matejkorvin - silny, velky, vyrysovany

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - matejkorvin - silny, velky, vyrysovany  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> matejkorvin - silny, velky, vyrysovany
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
matejkorvin

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 10:39 pm    Předmět: matejkorvin - silny, velky, vyrysovany Odpovědět s citátem

predbezny rozpis, nebudem sa ho zrejme drzat na 100 percent. Cervenym su zakladne viacklbove cviky, zelenym jednoklbove doplnky a modrym celotelove cviky na doraznie/kondicku. POCET SERII JE VRATANE ROZCVICOVACICH, to znamena ked tam je bench 8 serii tak prva seria zacina napr. na 60 kg

Cielom je zabehnut nejake nove cviky, zosilniet a kedze objem treningu je dost velky, chcel by som aj nejake tie nove svaly

zivotne osobaky:
drep 200kg
predny drep 166 kg
bench 175 kg
mrtvola 240 kg
military press 106 kg
push press 131 kg
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]

Naposledy upravil matejkorvin dne út březen 26, 2013 2:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
matejkorvin

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.3.2013 - pondelok

- na rozcvicku nejake foam rolovanie a box jumpy

- silove trhy som cvicil prvy krat v zivote, takze som techniku len hadal, skoro vzdy som trosku dotlacal hore cinku, zatial neviem zosynchronizovat cele telo

- bench v pohodke, mal som natiahnuty prsny sval tak som dlhsi cas prsa necvicil. Stale to trochu taha, preto radsej opatrne

- pendlay rows - tuto idem trochu inak ako doteraz, negativnu fazu prakticky vynechavam a len to pustam na zem

- biceps s hrubou EZ - je tam 5 cm hruba EZ, neviem kolko vazi tak som si povedal ze 10 kg. Brutalne napumpovane ruky, je z toho o dost lepsi pocit ako s klasickou tenkou

- tlacenie prowlera - 50 metrove useky, 30 kg nalozeny prowler, 3x beh a 1x chodza. prestavky dlhe, lezal som na zemi a vsetko sa tocilo hlava bolela, na grc mi bolo, stehna mi isli vybuchnut, vsetko som pocul z dialky, skratka lahodka. Prva skusenost s prowlerom, ODPORUCAM. Mimochodom, este pol hodinu po skoncni som mal pulz okolo 120 a bol ako po miernej opici
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Magumi

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle vypadá na skvělý trénink, to budu sledovat.
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda to jsou cviky a nazvy, dobrou polovinu nevim o co jde
matejkorvin

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inspiracia treningu http://jasonferruggia.com/how-to-build-muscle/ Zatial nemam nijaku kondicku, preto mi trening trva dost dlho, casom by som to chcel zrychlit na
10 minut rozcvicka + 60 minut hlavny trening + 10 minut "finisher" (farmer walks/prowler)
Periodizacia treningu nebude nijak prepracovana, cielom bude zvysovat vahy/pocet opakovani, mozno mierne pocet serii.
Judson - budu aj nejake videa ked zozeniem ministativ na mobil hlavne kvoli kontrole techniky
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super, konecnc enekdo kdo za FB nevidi jenom korteho
stranku ukladam a budu sledovat
jenom mi prosim prozrad, v jakem programu sis ten trening tak pekne rozepsal?
matejkorvin

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta vseobecna schema je v Exceli ale na to sa asi nepytas.
Logujem si do Jefitu, to je free android aplikacia kde pocas treningu rovno nahadzujes vahy serie opakovania, mozes sledovat progres, statistiky, ako si trenoval minule atd. Potom das synchronizovat s databazou a tiez to vidis na http://jefit.com/. Ak sa ti nechce tukat do mobilu, mozes si treningy nahadzovat aj cez web a mas to to iste. Je tam vela predvolenych cvikov, ale mozes si vytvarat aj vlastne. Nevyhoda pre niekoho moze byt, ze to je len v anglictine
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:
Logujem si do Jefitu, to je free android aplikacia kde pocas treningu rovno nahadzujes vahy serie opakovania, mozes sledovat progres, statistiky, ako si trenoval minule atd. Potom das synchronizovat s databazou a tiez to vidis na http://jefit.com/. Ak sa ti nechce tukat do mobilu, mozes si treningy nahadzovat aj cez web a mas to to iste. Je tam vela predvolenych cvikov, ale mozes si vytvarat aj vlastne. Nevyhoda pre niekoho moze byt, ze to je len v anglictine

...a nebo ze nema androida
matejkorvin

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
matejkorvin napsal:

...a nebo ze nema androida

zabudol som, podporovany je iPhone a Android
matejkorvin

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.3.2013 - utorok

log lift - Snaha bola premiestnit to a 3x pushpress nad hlavu. Kladu som drzal druhy krat v zivote v ruke, najvacsi problem je to premiestnit, stale bojujem s technikou Pushpressy su uz relativne v pohode az na to, ze v porovnani s cinkou je narocne drzat pred krkom kladu. Cinku si polozim na ramena a zdola ma ovela vacsi rozbeh ako klada, ktoru musim dole drzat

drep - tuto som neskutocne zoslabol, mam problemy so spodnym chrbtom aj flexormi panvy

zhyby uzkym paralelnym uchopom - to je moja klasika, rad davam taketo uvolnovacie cviky na chrbat po drepoch/tahoch. Cislo znamena pridanu zataz, 0x7 znamena 7 opakovani bez pridanej zataze

upazovanie jednoruckami - kulturisticka vlozka

kufry - prve cislo je vaha kufra a druhe priblizne kolko metrov som presiel. S uchopom problem nebol, limituju ma nohy a stred tela
matejkorvin

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.3.2013 - stvrtok

- mrtvy tah po dlhsom case, bolo to tazke. Do 155 nadhmatom, vyssie serie striedavy uchop. 170kova seria bol fail, zle som nalozil cinku a na jednej strane som mal o 5 kg viac ;) Po mrtvole som si skusil prvy krat v zivote prevratit pneumatiku (320 kg?), ked docvicim tento cyklus tak tento cvik musim zaradit, celkom sa mi to pozdavalo

- kliky na bradlach - z tohto som mal celkom radost, vobec som necitil ten natiahnuty prsny sval, isiel som to opatrne nie v celom rozsahu, s tym mam zle skusenosti

- inverted rows - paty na lavicke, ruky nasiroko a pritahujem sa k tyci na multiprese. Vyborny cvik na zadne delty, trapezy, medzilopatkove svaly. Genialny cvik, len skoda ze neviem ako pridavat vahu/obtiaznost

- zdvihy s hrubou EZ - bolelo to, najtazsie serie uz aj celkom cheating. Mal by som asi prehodit rows a kliky, aby si bicak oddychol a mohol som sa do toho pri bic. zdvihoch poriadne opriet

- kettlebell swing - prowler bol beznadejne obsadeny, tak som hladal nejaku nahradu. 6 serii som si dal s kratkymi pauzami a celkom to bolo aj tazke, ale na stavy po tlaceni prowleru sa to nechyta
matejkorvin

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.3.2012 - nedela

- military press - slabota dnes, dufal som 90x2 ale neislo to uz
- zhyby - oddychovka
- predne drepy - tuto to bolo celkom tazke, mam teraz otlacenu kozu na pleciach, uz si plecia od tohto cviku odvykli
- francuzsky tlak s EZ - z tohto bude svalovka urcite

v druhej posilke, takze kufre sa nekonali. Je to piatkovy trening a musel som ho presunut na nedelu + zajtrajsi trening musim vynechat... blbe sviatky
matejkorvin

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.4.2013 - utorok

svalovka na celom tele, rozmyslam ci som to neprepalil a ci to stiham regenerovat
- klada - premiestnenie islo uz lepsie, davam si to co najvyssie na stehna. Pushpress slabota dnes, svalovka na tricepsoch
- drep - no comment, rozmyslam ze sa vykaslem uplne na zadne drepy a budem robit len predne, cely som z toho dolamany. Silovo to zvladam, ale ked chcem ist pod paralel tak ma boli spodny chrbat a bedrove flexory.
- zhyby slabsie ako minule
- upazovanie JR som sa hecol a pridal v niektorych seriach opakovanie, pekne som to citil v ramenach
- farmer walks... to by som nebol ja aby som si nespravil skandal nejaky. Hned v prvej serii som vystartoval, kufre sa nahli trosku dopredu, z jedneho spadol predny kotuc a predna tycka mi skoro vymasirovala tvar nastastie si to odniesol len bolavy palec na ruke
matejkorvin

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.3.2013 - streda
lahke plavanie 40 minut
matejkorvin

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.4.2013 - stvrtok

- mrtvola - mal som naladu tahat, celkom pekne to islo po tu 185ku, vyssie som uz bol unaveny tak pre istotu len jednotky. Vidim ze som omylom zapisal 190x3, v skutocnosti to bolo 190x1
- kliky na bradlach - celkom potesili, odminula som sa zlepsil a stale je tam rezerva
- prowler ako vzdy masaker, musim si zvyknut na tieto 4 intervaly a az potom budem pridavat. Prve 3 intervaly este ako tak zvladam, ale potom ma chyti taka kriza, ze mi idu vybuchnut nohy a pluca a bojujem sam so sebou, ci dam aj ten stvrty "beh"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - matejkorvin - silny, velky, vyrysovany Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: