|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supernatural
|
Zaslal: so duben 05, 2014 10:29 am Předmět: novy rotoped |
|
|
ahoj,
nas 15 let starej rotoped uz je prisernej, tak bych rad koupil novej :)
poradite me s vyberem?
co chci:
1. aby byl pohodlnej na sezeni (netlacil do zadku...)
2. magneticky brzdeni
3. nizka hmotnost (rotped se bude kvuli nedostatku mista nekolikrat tejdne na trenink presouvat, tak bych rad, aby nebyl moc tezkej). jinak nebude na nem sedet nikdo tezsi nez 90kg, takze neni ani nutna vysoka nosnost
4. neni to nutny, ale nejakej tachometr s odhadem poctu spalenych kalorii by nevadil:)
5. cena - rikal sem si tak kolem 5tisic, ale nevim jak to dneska je a kdyz me nekdo presvedci, ze se vyplati dat treba i 10-15tisic, tak mozna nasetrime, pokud to za to bude stat...
diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po duben 07, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
Rotoped do 5.000 Kč, aby splňoval vše, co požaduješ, na trhu podle mého není.
ad 1) Sedlo by mělo být širší (gelové, ať je pohodlné).
ad 2) Magnetické brždění mají dnes už rotopedy všechny.
ad 3) Ten, co navrhuji níže, má kolečka pro převoz, takže nic složitého a náročného pro jeho pohyb, zvládne to i dítě.
ad 4) Spotřebu kalorií samozřejmě většinou computer ukazuje, stejně jako ujetou rychlost, vzdálenost, tepovou frekvenci, otáčky za minutu, zátěž ve wattech (mnou uvedené platí pro ten níže).
ad 5) Za mě navrhuji třeba Bremshey BE 5 s tím, že s ním podle mě budeš hodně spokojený, stroj zvládne 3-4krát cvičení týdně po 2h, vydrží bez údržby 5-7 let, v tom je výhoda oproti levným za 5tis., nebude ani za tolik let vrzat a hlavně na něj i za tu dobu budou náhradní díly a budeš na něj chodit rád.
Cena je kousek výš, než Tebou původně navrhovaná, ale podle mě na rotoped pořád rozumná a chceš-li takový stroj pořídit, pak ten mnou navržený je dobrou volbou. Btw. možná bych tam dovedl kousek malý hnout s cenou, tak kdyby Tě zaujal, napiš mi na ronnie@ronnie.cz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po duben 07, 2014 1:54 pm Předmět: |
|
|
Levný rotopedy pod 5tis. jsou možná tak dobré na věšení prádla, ale ne na cvičení :)
|
|
| nahoru |
|
 |
supernatural
|
Zaslal: po duben 07, 2014 10:24 pm Předmět: |
|
|
ronnie: diky moc, koukal jsem na to a zda se mi fakt dobrej, ale asi moc velkej - plati rozmery 106x56,5cm?
ja mam ted rotoped 80x40cm tj cca polovicni plocha a i tak zabira hodne mista.
co treba tento: https://obchod.ronnie.cz/s-4773-rotoped-cycle-m.html sice taky neni nejmensi, ale myslim, ze tenhle rozmer by se jeste dal zvladnout. bude pohodlnej?
jinak 3-4x tejdne 2 hodiny je stejne nerealny  .spis tak 3x tejdne 20 minut to vidim :)
Spazik: me napr.spousta lidi radilo, ze nema cenu kupovat lavici na bench pod 10tisic, koupil sem si lavici tady na ronnie (uz nevim jestli stala 5 nebo 6 tisic), pouzivam ji 2x tejdne a i po 4 letech sem spokojenej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po duben 07, 2014 10:37 pm Předmět: |
|
|
| supernatural napsal: | spis tak 3x tejdne 20 minut to vidim :)
|
Tak to je možná lepší nazout tenisky a spíš vyběhnout ven, ne? _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: út duben 08, 2014 6:38 am Předmět: |
|
|
Takova osobni poznamka, ja jsem si porizoval taky rotoped , ale nevyhovuji mi tam ty slapadla moc do sirky od sebe, akorat takovy cyklotrenazer je 2x drazsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 08, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
| supernatural napsal: |
Spazik: me napr.spousta lidi radilo, ze nema cenu kupovat lavici na bench pod 10tisic, koupil sem si lavici tady na ronnie (uz nevim jestli stala 5 nebo 6 tisic), pouzivam ji 2x tejdne a i po 4 letech sem spokojenej :) |
Tak lavice na bench to je něco trochu jiného - to je jen čalouněná deska s držákem na činku, tam se toho nedá zase tak moc pokazit, to si dokáže vyrobit kdekdo i doma
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 08, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | supernatural napsal: | spis tak 3x tejdne 20 minut to vidim :)
|
Tak to je možná lepší nazout tenisky a spíš vyběhnout ven, ne? |
Sice jsem zastancem rotopedu a jen jsem cekal, kdo prvni prijde s timhle doporucenim, pri kterym se mi vzdy otevira kudla v kapse :D , ale v tomhle pripade zcela souhlasim, kvuli 3x20 minutam tydne je celkem smesne kupovat si rotoped , respektive nechapu, co od toho cekas To snad leda v pripade, ze jsi zcela netrenovany obezni jedinec a nutne potrebujes alespon trochu zvysit fyzicky vydej . _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
supernatural
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út duben 08, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
Kup si mini- rotoped . Myslim ze v pohode vcetne ceny sezenes neco co vyzadujes a sezeni buude vzdy tak pohodlne jak si to zaridis. Muzes s tim pohodlne rozcvicit i "vrsek".
Ja si jeden koupil kvuli rehabiliotaci pri operace kolene, vyzaduju neco jineho nez ty, ale taky sem koupil mechanicky smejd za 800kc.
|
|
| nahoru |
|
 |
supernatural
|
Zaslal: st duben 16, 2014 3:31 pm Předmět: |
|
|
tak po precteni mnoha recenzi a informaci sem si koupil nakonec tenhle:
https://obchod.ronnie.cz/s-5246-rotoped-sportop-b-600.html
hlavne kvuli mensi hmotnosti a rozmerum. a musim rict, ze je naprosto perfektni. mekkoucky sedatko, pevna konstrukce, tichej chod, fakt super
mam pres 180cm a je velmi pohodlnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st duben 16, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
Najdeš-li chvilku času za cca měsíc a napíšeš-li mi (na ronnie@ronnie.cz), jak na něj po delším používání koukáš, byl bych hodně ráno. Dík dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|