|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Olympijský turnaj v ledním hokeji ? |
| Česká republika |
|
38% |
[ 37 ] |
| Kanada |
|
8% |
[ 8 ] |
| Švédsko |
|
11% |
[ 11 ] |
| Slovenská republika |
|
30% |
[ 30 ] |
| Rusko |
|
5% |
[ 5 ] |
| jiný |
|
6% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
Zaslal: pá únor 10, 2006 6:11 pm Předmět: Olympijský turnaj v ledním hokeji |
|
|
Dnes začínají slavnostním zahájením Olympijské hry v Turíně. Myslím, že z obrovského množství sportů se nás nejvíc sejde (jak českých tak i slovenských členů fóra) při sledování hokejového turnaje.
Ten začíná pro náš výběr ve středu 15.2. proti Německu.
Sem piště vaše komentáře, názory apod.
Já přihodim ještě jednu otázku do placu (pro české členy):
Hašek nebo Vokoun? _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Velmen

|
Zaslal: pá únor 10, 2006 6:33 pm Předmět: |
|
|
Hasek kdyz to bude hodne srat tak Vokoun _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 10, 2006 7:00 pm Předmět: |
|
|
Hasek ma mozna zase formu, ale Vokoun je muj oblibenec ... kdyz byla vyluka v NHL, tak za Znojmo to docela sral.. ale jinak je hodne dobrej a myslim si ze by mel dostat prilezitost a Hasek uz by mel jit do duchodu..
jinak nasi vyhrajou :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
rinaldino
|
Zaslal: pá únor 10, 2006 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Hasek ma mozna zase formu, ale Vokoun je muj oblibenec ... kdyz byla vyluka v NHL, tak za Znojmo to docela sral.. ale jinak je hodne dobrej a myslim si ze by mel dostat prilezitost a Hasek uz by mel jit do duchodu..
jinak nasi vyhrajou :) |
Never tomu, ze mozna nejlepsi brankar historie, hrajici legenda a stale nej golman NHL bude delat dvojku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá únor 10, 2006 7:14 pm Předmět: |
|
|
Těžko říct, Hašek sice je v současnosti opět nejlepší golman v NHL, ale je třeba říct že v průměru za zápas čelý cca 25střelám, kdežto Vokoun se často musí vypořádávat s kanonádou přes 40 střel. takže těžko říct.
Nevim proč, ale asi ve mě pořád žije vzpomínka na Nagano a proto bych dal Haška, on se totiž dokáže neuvěřitelně zkoncetrovat na důležitý zápasy a dokáže celej tým neuvěřitelně podržet. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 10, 2006 7:36 pm Předmět: |
|
|
| rinaldino napsal: | | Black Dragon napsal: | Hasek ma mozna zase formu, ale Vokoun je muj oblibenec ... kdyz byla vyluka v NHL, tak za Znojmo to docela sral.. ale jinak je hodne dobrej a myslim si ze by mel dostat prilezitost a Hasek uz by mel jit do duchodu..
Never tomu, ze mozna nejlepsi brankar historie, hrajici legenda a stale nej golman NHL bude delat dvojku. |
to je muj nazor.. ja bych chtel Vokouna... Hasek je trotl, vratil se jenom proto ze nema penize..
neverim tomu ze 100% zapasu by mohl Vokoun odchytat, ale verim tomu ze aspon nejaky chytat bude! _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lesnar
|
Zaslal: pá únor 10, 2006 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | rinaldino napsal: | | Black Dragon napsal: | Hasek ma mozna zase formu, ale Vokoun je muj oblibenec ... kdyz byla vyluka v NHL, tak za Znojmo to docela sral.. ale jinak je hodne dobrej a myslim si ze by mel dostat prilezitost a Hasek uz by mel jit do duchodu..
Never tomu, ze mozna nejlepsi brankar historie, hrajici legenda a stale nej golman NHL bude delat dvojku. |
to je muj nazor.. ja bych chtel Vokouna... Hasek je trotl, vratil se jenom proto ze nema penize..
neverim tomu ze 100% zapasu by mohl Vokoun odchytat, ale verim tomu ze aspon nejaky chytat bude! |
Hašek se nevrátil proto,že nemá peníze o ty nemá nouzi.Vrátil se hlavně,že musel vypadnout z Český republiky kvůli tomu incidentu v INLINE hokeji.A taky už to asi nemohl bez hokeje vydržet.Tak jaký prachy.To je jasný bude 1 Vokoun až za nim.
|
|
| nahoru |
|
 |
mutagenn

|
Zaslal: pá únor 10, 2006 11:20 pm Předmět: |
|
|
Hasek s Vokounem se budou stridat po jednom zapase a ten,ktery vychyta prvniho tezkeho soupere bude jednicka.nebo jinak receno,ktery predvede ve skupine vetsi jisotu...
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 12:18 pm Předmět: |
|
|
Hasek je momentalne treti nejlepsi golman NHL, na ta leta vsechna cest. Jak psal Mutagenn - ve skupine se prostridaji a potom rozhodne momentalni forma, ja myslim, ze play off odchyta Hasek.
Sance narodaku vidim vysoko, zalezi na cvrtfinale. Jagr ma super formu, celej tym mi prijde dobre poskladanej (i kdyz treba Bulis a Hemsky, nevim nevim), mame bojovniky i strelce, ja jim verim. Na medaili to bude chtit i trosku stesti - viz svetak s Kanadou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne únor 12, 2006 12:19 pm Předmět: |
|
|
Muze vyhrat kdokoliv.. My, Kanada, USA, Finsko, Rusko, Svedsko .... zalezi dost na stesti a momentalni forme je to proste loterie. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Dickinson---

|
Zaslal: ne únor 12, 2006 12:54 pm Předmět: |
|
|
Já už tyhle turnaje moc netipuju dopředu,protože je to strašně vyrovnaný.Přesně jak psal Tyrael.Každopádně papírově a co se formy týče na to naši opravdu mají a jsou jedním z největších favoritů.Co se týče Hemskýho a Bulise,jak psal tuším Plechac : Bulis je defenzivní typ,co odpracuje obrovskou hromadu černé práce a Hemský je technicky skvěle vybavený,disponuje perfektní akcelerací,předvídavostí a neskutečně chladnou hlavou,což se nemírně cení---takže jejich nominace není špatná volba.Tým se musí postavit z různých typů hráčů,aby to fungovalo.Jediný co mě v našem hokeji chybí,je pořádnej velikej centr typu Dopity,momentálně nikoho takovýho nemáme.Možná Vašíček,ale ten je zraněnej.Co se táče gólmanů,tak souhlasím že se nejspíš prostřídají a pak bude chytat ten co bude jistější.Co mě malinko chybí v týmu,ale teď mě prosímvás nechytejte za slovo,to je takový moje subjektivní měřítko,je neúčast někoho kdo umí "shodit rukavice" - Fischer chybí ze známých důvodů a Guma už není tak žádanej do reprezentace.Takže doufám že to tam aspoň Malík s Kubinou ohlídají,když si zase někdo bude dovolovat na Jágra.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 12, 2006 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | rinaldino napsal: | | Black Dragon napsal: | Hasek ma mozna zase formu, ale Vokoun je muj oblibenec ... kdyz byla vyluka v NHL, tak za Znojmo to docela sral.. ale jinak je hodne dobrej a myslim si ze by mel dostat prilezitost a Hasek uz by mel jit do duchodu..
neverim tomu ze 100% zapasu by mohl Vokoun odchytat, ale verim tomu ze aspon nejaky chytat bude! |
jéžis, to je blbost, draku (to o těch penězích)...
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Dickinson--- napsal: | | Já už tyhle turnaje moc netipuju dopředu,protože je to strašně vyrovnaný.Přesně jak psal Tyrael.Každopádně papírově a co se formy týče na to naši opravdu mají a jsou jedním z největších favoritů.Co se týče Hemskýho a Bulise,jak psal tuším Plechac : Bulis je defenzivní typ,co odpracuje obrovskou hromadu černé práce a Hemský je technicky skvěle vybavený,disponuje perfektní akcelerací,předvídavostí a neskutečně chladnou hlavou,což se nemírně cení---takže jejich nominace není špatná volba.Tým se musí postavit z různých typů hráčů,aby to fungovalo.Jediný co mě v našem hokeji chybí,je pořádnej velikej centr typu Dopity,momentálně nikoho takovýho nemáme.Možná Vašíček,ale ten je zraněnej.Co se táče gólmanů,tak souhlasím že se nejspíš prostřídají a pak bude chytat ten co bude jistější.Co mě malinko chybí v týmu,ale teď mě prosímvás nechytejte za slovo,to je takový moje subjektivní měřítko,je neúčast někoho kdo umí "shodit rukavice" - Fischer chybí ze známých důvodů a Guma už není tak žádanej do reprezentace.Takže doufám že to tam aspoň Malík s Kubinou ohlídají,když si zase někdo bude dovolovat na Jágra. |
Souhlasim, myslel jsem u Bulise (nedavno dal sice 4 goly, ale jinak nic moc) a Hemskeho ( skvely technik, ale nekdy to prehanel a nema moc zkusenosti) momentalni formu, ta se mi nezda tak oslniva, oba jsou kvalitni hokejiste, to je bez debat. Dost me mrzi Prucha, ja mu fandil, drzy mlady strelec, s Jagrem si rozumel (ono, myslim, ze s Jagrem v petce by sel nahoru i prumernej borec).
Ja NHL celkem sleduji, zaujal me treba Kotalik, duraznej rychlej centr a dobrej strelec, ale to je vec nazoru. U tech bijcu - myslim, ze Kubina a Malik budou stacit, v NHL vyrazne ubylo bitek, alespon ze zacatku. Rozhodci piskali hodne tvrde, ale zda se mi, ze po Novem roce dost vymekli, uvidime, jak budou piskat na turnaji. Spis mam strach o Jardu, on je vyjimecny a urcite po nem protihraci pujdou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dickinson---

|
Zaslal: ne únor 12, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|
| plechac napsal: | | Dickinson--- napsal: | | Já už tyhle turnaje moc netipuju dopředu,protože je to strašně vyrovnaný.Přesně jak psal Tyrael.Každopádně papírově a co se formy týče na to naši opravdu mají a jsou jedním z největších favoritů.Co se týče Hemskýho a Bulise,jak psal tuším Plechac : Bulis je defenzivní typ,co odpracuje obrovskou hromadu černé práce a Hemský je technicky skvěle vybavený,disponuje perfektní akcelerací,předvídavostí a neskutečně chladnou hlavou,což se nemírně cení---takže jejich nominace není špatná volba.Tým se musí postavit z různých typů hráčů,aby to fungovalo.Jediný co mě v našem hokeji chybí,je pořádnej velikej centr typu Dopity,momentálně nikoho takovýho nemáme.Možná Vašíček,ale ten je zraněnej.Co se táče gólmanů,tak souhlasím že se nejspíš prostřídají a pak bude chytat ten co bude jistější.Co mě malinko chybí v týmu,ale teď mě prosímvás nechytejte za slovo,to je takový moje subjektivní měřítko,je neúčast někoho kdo umí "shodit rukavice" - Fischer chybí ze známých důvodů a Guma už není tak žádanej do reprezentace.Takže doufám že to tam aspoň Malík s Kubinou ohlídají,když si zase někdo bude dovolovat na Jágra. |
Souhlasim, myslel jsem u Bulise (nedavno dal sice 4 goly, ale jinak nic moc) a Hemskeho ( skvely technik, ale nekdy to prehanel a nema moc zkusenosti) momentalni formu, ta se mi nezda tak oslniva, oba jsou kvalitni hokejiste, to je bez debat. Dost me mrzi Prucha, ja mu fandil, drzy mlady strelec, s Jagrem si rozumel (ono, myslim, ze s Jagrem v petce by sel nahoru i prumernej borec).
Ja NHL celkem sleduji, zaujal me treba Kotalik, duraznej rychlej centr a dobrej strelec, ale to je vec nazoru. U tech bijcu - myslim, ze Kubina a Malik budou stacit, v NHL vyrazne ubylo bitek, alespon ze zacatku. Rozhodci piskali hodne tvrde, ale zda se mi, ze po Novem roce dost vymekli, uvidime, jak budou piskat na turnaji. Spis mam strach o Jardu, on je vyjimecny a urcite po nem protihraci pujdou. |
No já se taky docela o Jágra bojím--ony se totiž bohužel stávají,né li dokonce pravidelně dějí speciální taktický "malý svinstva" který mají "vyřadit" největší hvězdu soupeře.Jsou to takový nenápadný zákroky který vypadají jako nechtěný,ale často jsou úmyslný.Většinou se ani netrestají,protože to není faul.Toho se právě hodně bojím---viz. "nenápadná" sekera přes Jágrovu ruku loni na MS.Úmysl nikdo nedokáže,ale je dost možný že tam byl.Myslím že Jarda by si letos strašně moc zasloužil "konečně" odehrát celou sezonu zdravej a ukázat že ti kdo ho posílali do hoven neměli pravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 2:14 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím,že už to dobře ukázal,ale bylo by super,kdyby to tak táhl po celou sezonu bez nějakejch problémů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|