|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Skalka
|
Zaslal: po březen 30, 2020 9:33 pm Předmět: Stretching a svaly - články |
|
|
Ahoj, četl jsem plno článků o stretchingu a posilování a dost se rozcházejí. Jaký máte názor vy na kulturistiku spojenou s pořádným protažením? Tím mám na mysli dát si ráno stretching deset minut, pak před tréninkem, po tréninku a třeba ještě klidně před spaním. Nedochází pak ke ,,zmenšování" svalů? Tím mám na mysli zda svaly pak necítí takovou potřebu růst pokud jsou hodně protahovány. Existuje totiž plno článků, kde se mluví o tom, že protahováním se dají zmenšit svaly. Díky moc za vaše názory!
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
GunarGustafson
|
Zaslal: út březen 31, 2020 11:43 am Předmět: Re: Stretching a svaly - články |
|
|
Skalka napsal: | Ahoj, četl jsem plno článků o stretchingu a posilování a dost se rozcházejí. Jaký máte názor vy na kulturistiku spojenou s pořádným protažením? Tím mám na mysli dát si ráno stretching deset minut, pak před tréninkem, po tréninku a třeba ještě klidně před spaním. Nedochází pak ke ,,zmenšování" svalů? Tím mám na mysli zda svaly pak necítí takovou potřebu růst pokud jsou hodně protahovány. Existuje totiž plno článků, kde se mluví o tom, že protahováním se dají zmenšit svaly. Díky moc za vaše názory! |
Davaj strecing len raz denne (po posilnovacom treningu, behu...).... Pridaj denne 10min Foam Roller..... A raz tyzdenne 20-25min teply/horuci kupel s 5g praskoveho vit.C spolu sk 100-150g himalajskej soli, zakonceny studenou sprchou.
|
|
nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: út březen 31, 2020 2:58 pm Předmět: |
|
|
Lepší něco než nic, ale obávám se, že deset minut je málo (rozuměj 10min od začnu něco dělat po mám hotovo). _________________ Show must go on.
|
|
nahoru |
|
 |
Roumec

|
|
nahoru |
|
 |
AldaB
|
Zaslal: ne květen 03, 2020 8:26 pm Předmět: re |
|
|
to je tak důležitá činnost na kterou většina zapomíná
|
|
nahoru |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|