|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honza94
|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 2:28 pm Předmět: Doporučení rotopedu |
|
|
Dobrý den chtěl bych si pořídit rotoped pro domácí použití abych si každé ráno na něm dal cca 30 minut.
Chtěl bych cenově přijatelný.
Předem děkuji za vaše tipy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 2:43 pm Předmět: |
|
|
Zopakoval bych stejnou odpověď, jako jsem psal tady:
https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=34278&highlight=rotoped
(byť otázka byla položena kousek jinak)
A jinak zvaž, zda-li jej skutečně využiješ, hodně lidí rotoped koupí, pár dní používá a dál jim slouží jako věšák na odkládání oblečení:).
| Ronnie napsal: | Rotoped do 5.000 Kč, aby splňoval vše, co požaduješ, na trhu podle mého není.
ad 1) Sedlo by mělo být širší (gelové, ať je pohodlné).
ad 2) Magnetické brždění mají dnes už rotopedy všechny.
ad 3) Ten, co navrhuji níže, má kolečka pro převoz, takže nic složitého a náročného pro jeho pohyb, zvládne to i dítě.
ad 4) Spotřebu kalorií samozřejmě většinou computer ukazuje, stejně jako ujetou rychlost, vzdálenost, tepovou frekvenci, otáčky za minutu, zátěž ve wattech (mnou uvedené platí pro ten níže).
ad 5) Za mě navrhuji třeba Bremshey BE 5 s tím, že s ním podle mě budeš hodně spokojený, stroj zvládne 3-4krát cvičení týdně po 2h, vydrží bez údržby 5-7 let, v tom je výhoda oproti levným za 5tis., nebude ani za tolik let vrzat a hlavně na něj i za tu dobu budou náhradní díly a budeš na něj chodit rád.
Cena je kousek výš, než Tebou původně navrhovaná, ale podle mě na rotoped pořád rozumná a chceš-li takový stroj pořídit, pak ten mnou navržený je dobrou volbou. Btw. možná bych tam dovedl kousek malý hnout s cenou, tak kdyby Tě zaujal, napiš mi na ronnie@ronnie.cz. |
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út leden 05, 2016 5:11 pm Předmět: |
|
|
čest,
byl by mi zde prosím někdo schopen doporučit odolný a kvalitní rotoped pro komerční využití, cenově tak za 20-30 000 ( pokud si to neodporuje :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|