Bolesti zad:-))

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolesti zad:-))  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Bolesti zad:-))
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Máte bolesti zad ???
Ano
39%
 39%  [ 33 ]
Ne
18%
 18%  [ 15 ]
Někdy
42%
 42%  [ 35 ]
Celkem hlasů : 83

Autor Zpráva
Mára

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 6:25 pm    Předmět: Bolesti zad:-)) Odpovědět s citátem

Máte taky bolesti v zádech ???

poslední dobou mě bolí strašně záda, teď nevim jestli je to normal a nebo se mi tam něco podělalo!

Při treninku se snažim stale záda držet rovně a cviky dělat izolované.

Nemůžu popsat přesně kde to bolí, ale je to spíše ve středu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Karda

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záda mě nebolej, ale ramena mám v pr...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tucet

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 6:32 pm    Předmět: Re: Bolesti zad:-)) Odpovědět s citátem

Mára napsal:

mě ve čtvrtek vobčas v pátek
Mára

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo,jo, ale já začínám mýt pěkný zdravotní problémy jak sem maldej:-))

prvně jsou v řiti klouby, potom žaludek bolí a teď přichází na scenu záda:-

Ale přitom nic asi blbě nedělám všechno jsem i konzultoval s klukama co závodí na soutěžích a taky s osobním trenerem.

Achh jo mám smůlu:-)))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ben

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:

Ale přitom nic asi blbě nedělám všechno jsem i konzultoval s klukama co závodí na soutěžích a taky s osobním trenerem.

dneska jsem tahal mrtvoly a prdlo me v zadech : ( ( ( tak uz to mam namazany ibuprofenem (nemohl jsem se skoro ani pohnout, ale trenink jsem dojel !)

doufam, ze za par dni to bude ok.
Mára

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BenX napsal:
Mára napsal:

dneska jsem tahal mrtvoly a prdlo me v zadech : ( ( ( tak uz to mam namazany ibuprofenem (nemohl jsem se skoro ani pohnout, ale trenink jsem dojel !)

doufam, ze za par dni to bude ok.

Já si taky myslim, že to mám z MT...
tucet

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele já nevim jak ty cvičíš, ale já se vždy před tréninkem řádně rozhejbu, asi čtvrt hodiny tam mávam rukama a kroutim pánví apod., a před každou partií alias cvikem si udělam 4-5 zahřejvací série, abych pěkně připravil klouby a svaly na zátěž, hoši mi sice říkaj že to je hodně, ale mě to tak vyhovuje a nikdy sem neměl s žádnejma bolestma problémy, a to opakuji NIKDY!!!!

možná to bude i tim že MT vůbec nejezdim, ale počítam že se to trochu kompenzuje přítahama v předklonu
Mára

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:
hele já nevim jak ty cvičíš, ale já se vždy před tréninkem řádně rozhejbu, asi čtvrt hodiny tam mávam rukama a kroutim pánví apod., a před každou partií alias cvikem si udělam 4-5 zahřejvací série, abych pěkně připravil klouby a svaly na zátěž, hoši mi sice říkaj že to je hodně, ale mě to tak vyhovuje a nikdy sem neměl s žádnejma bolestma problémy, a to opakuji NIKDY!!!!

Já to samé! Před treninkem se řádně rozcvičim cca 10-15 min+dělám navíc tu partii co cvičim někdy si dám rozhejbačku boxovaní do pytle a jde se na věc první serie ok,druhá ok,ale potom asi půl hodky po treninku začne bolest ZAD !

A na nic nezapomínám sval je v teple apod...
ElChino

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karda napsal:

..moje ramená sú v p***
pku

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ElChino napsal:
Karda napsal:

..moje ramená sú v p***
Tak to jsi na tom ještě dobře já jsem v Piči celej a to nepřehánim.Od 6let vrcholově sportuji a ani vesnu si nedovedu představit jak budu vypadat až budu starej jestli se toho dožiju!!!
Stan

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pku napsal:
ElChino napsal:
Karda napsal:

..moje ramená sú v p***
Tak to jsi na tom ještě dobře já jsem v Piči celej a to nepřehánim.Od 6let vrcholově sportuji a ani vesnu si nedovedu představit jak budu vypadat až budu starej jestli se toho dožiju!!!

Az budes starej..vzpomen si na tohle tak za pet let..budes do sebe prat veci na bolest,aby jsi byl schopen v te posilce neco udelat a trepat se na kazdou dalsi kuru,ve ktere je ta bolest prece jen trochu mensi..Ale i pres ten vsechen hnus bych asi bez toho sportu byt nemohl..
pku

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
pku napsal:
ElChino napsal:
Karda napsal:

..moje ramená sú v p***

Az budes starej..vzpomen si na tohle tak za pet let..budes do sebe prat veci na bolest,aby jsi byl schopen v te posilce neco udelat a trepat se na kazdou dalsi kuru,ve ktere je ta bolest prece jen trochu mensi..Ale i pres ten vsechen hnus bych asi bez toho sportu byt nemohl..
Jo já stím počítám a jsem si toho vědom ale nic neni zadarmo a já to prostě obětuji život je krátkej a šetřit se na důchod fakt nechci protože to mi bude hovno platný že budu jak rybička když bych měl teď bejt za pitomce.
Mára

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2004 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pku napsal:
ElChino napsal:
Karda napsal:

..moje ramená sú v p***

Pku co jsi dělal za sport, když jsi byl malý...
Já to samý od mala sportuji a taky odchází nějaké věci jako klouby...
Marcela

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2004 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:
pku napsal:
ElChino napsal:
Karda napsal:

..moje ramená sú v p***

Pku co jsi dělal za sport, když jsi byl malý...
Já to samý od mala sportuji a taky odchází nějaké věci jako klouby...

Pku , myslím hrál hokej . Teda hrál , šoupli ho do branky a protože už tenkrát byl velikej , tak přes něj nic neprošlo .
adios

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2004 12:08 am    Předmět: Re: Bolesti zad:-)) Odpovědět s citátem

tucet napsal:
Mára napsal:

mě ve čtvrtek vobčas v pátek

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bolesti zad:-)) Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: