|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte bolesti zad ??? |
| Ano |
|
39% |
[ 33 ] |
| Ne |
|
18% |
[ 15 ] |
| Někdy |
|
42% |
[ 35 ] |
|
| Celkem hlasů : 83 |
|
| Autor |
Zpráva |
Mára

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 6:25 pm Předmět: Bolesti zad:-)) |
|
|
Máte taky bolesti v zádech ???
poslední dobou mě bolí strašně záda, teď nevim jestli je to normal a nebo se mi tam něco podělalo!
Při treninku se snažim stale záda držet rovně a cviky dělat izolované.
Nemůžu popsat přesně kde to bolí, ale je to spíše ve středu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Karda

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 6:28 pm Předmět: |
|
|
Záda mě nebolej, ale ramena mám v pr...
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 6:32 pm Předmět: Re: Bolesti zad:-)) |
|
|
| Mára napsal: | | Nemůžu popsat přesně kde to bolí, ale je to spíše ve středu... |
mě ve čtvrtek vobčas v pátek
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 6:34 pm Předmět: |
|
|
Jo,jo, ale já začínám mýt pěkný zdravotní problémy jak sem maldej:-))
prvně jsou v řiti klouby, potom žaludek bolí a teď přichází na scenu záda:-
Ale přitom nic asi blbě nedělám všechno jsem i konzultoval s klukama co závodí na soutěžích a taky s osobním trenerem.
Achh jo mám smůlu:-)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | Jo,jo, ale já začínám mýt pěkný zdravotní problémy jak sem maldej:-))
Ale přitom nic asi blbě nedělám všechno jsem i konzultoval s klukama co závodí na soutěžích a taky s osobním trenerem.
Achh jo mám smůlu:-))) |
dneska jsem tahal mrtvoly a prdlo me v zadech : ( ( ( tak uz to mam namazany ibuprofenem (nemohl jsem se skoro ani pohnout, ale trenink jsem dojel !)
doufam, ze za par dni to bude ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 6:36 pm Předmět: |
|
|
| BenX napsal: | | Mára napsal: | Jo,jo, ale já začínám mýt pěkný zdravotní problémy jak sem maldej:-))
Achh jo mám smůlu:-))) |
dneska jsem tahal mrtvoly a prdlo me v zadech : ( ( ( tak uz to mam namazany ibuprofenem (nemohl jsem se skoro ani pohnout, ale trenink jsem dojel !)
doufam, ze za par dni to bude ok. |
Já si taky myslim, že to mám z MT...
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 6:38 pm Předmět: |
|
|
hele já nevim jak ty cvičíš, ale já se vždy před tréninkem řádně rozhejbu, asi čtvrt hodiny tam mávam rukama a kroutim pánví apod., a před každou partií alias cvikem si udělam 4-5 zahřejvací série, abych pěkně připravil klouby a svaly na zátěž, hoši mi sice říkaj že to je hodně, ale mě to tak vyhovuje a nikdy sem neměl s žádnejma bolestma problémy, a to opakuji NIKDY!!!!
možná to bude i tim že MT vůbec nejezdim, ale počítam že se to trochu kompenzuje přítahama v předklonu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 6:42 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | hele já nevim jak ty cvičíš, ale já se vždy před tréninkem řádně rozhejbu, asi čtvrt hodiny tam mávam rukama a kroutim pánví apod., a před každou partií alias cvikem si udělam 4-5 zahřejvací série, abych pěkně připravil klouby a svaly na zátěž, hoši mi sice říkaj že to je hodně, ale mě to tak vyhovuje a nikdy sem neměl s žádnejma bolestma problémy, a to opakuji NIKDY!!!! |
Já to samé! Před treninkem se řádně rozcvičim cca 10-15 min+dělám navíc tu partii co cvičim někdy si dám rozhejbačku boxovaní do pytle a jde se na věc první serie ok,druhá ok,ale potom asi půl hodky po treninku začne bolest ZAD !
A na nic nezapomínám sval je v teple apod...
|
|
| nahoru |
|
 |
ElChino

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Karda napsal: | | Záda mě nebolej, ale ramena mám v pr... |
..moje ramená sú v p***
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 9:05 pm Předmět: |
|
|
| ElChino napsal: | | Karda napsal: | | Záda mě nebolej, ale ramena mám v pr... |
..moje ramená sú v p*** | Tak to jsi na tom ještě dobře já jsem v Piči celej a to nepřehánim.Od 6let vrcholově sportuji a ani vesnu si nedovedu představit jak budu vypadat až budu starej jestli se toho dožiju!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 10:19 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: | | ElChino napsal: | | Karda napsal: | | Záda mě nebolej, ale ramena mám v pr... |
..moje ramená sú v p*** | Tak to jsi na tom ještě dobře já jsem v Piči celej a to nepřehánim.Od 6let vrcholově sportuji a ani vesnu si nedovedu představit jak budu vypadat až budu starej jestli se toho dožiju!!! |
Az budes starej..vzpomen si na tohle tak za pet let..budes do sebe prat veci na bolest,aby jsi byl schopen v te posilce neco udelat a trepat se na kazdou dalsi kuru,ve ktere je ta bolest prece jen trochu mensi..Ale i pres ten vsechen hnus bych asi bez toho sportu byt nemohl..
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | pku napsal: | | ElChino napsal: | | Karda napsal: | | Záda mě nebolej, ale ramena mám v pr... |
..moje ramená sú v p*** | Tak to jsi na tom ještě dobře já jsem v Piči celej a to nepřehánim.Od 6let vrcholově sportuji a ani vesnu si nedovedu představit jak budu vypadat až budu starej jestli se toho dožiju!!! |
Az budes starej..vzpomen si na tohle tak za pet let..budes do sebe prat veci na bolest,aby jsi byl schopen v te posilce neco udelat a trepat se na kazdou dalsi kuru,ve ktere je ta bolest prece jen trochu mensi..Ale i pres ten vsechen hnus bych asi bez toho sportu byt nemohl.. | Jo já stím počítám a jsem si toho vědom ale nic neni zadarmo a já to prostě obětuji život je krátkej a šetřit se na důchod fakt nechci protože to mi bude hovno platný že budu jak rybička když bych měl teď bejt za pitomce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: pá únor 06, 2004 4:50 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: | | ElChino napsal: | | Karda napsal: | | Záda mě nebolej, ale ramena mám v pr... |
Pku co jsi dělal za sport, když jsi byl malý...
Já to samý od mala sportuji a taky odchází nějaké věci jako klouby...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: pá únor 06, 2004 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | | pku napsal: | | ElChino napsal: | | Karda napsal: | | Záda mě nebolej, ale ramena mám v pr... |
Pku co jsi dělal za sport, když jsi byl malý...
Já to samý od mala sportuji a taky odchází nějaké věci jako klouby...
|
Pku , myslím hrál hokej . Teda hrál , šoupli ho do branky a protože už tenkrát byl velikej , tak přes něj nic neprošlo .
|
|
| nahoru |
|
 |
adios
|
Zaslal: ne únor 08, 2004 12:08 am Předmět: Re: Bolesti zad:-)) |
|
|
| tucet napsal: | | Mára napsal: | | Nemůžu popsat přesně kde to bolí, ale je to spíše ve středu... |
mě ve čtvrtek vobčas v pátek |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|