MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo letos vyhraje MS?
Švédsko
16%
 16%  [ 16 ]
Finsko
1%
 1%  [ 1 ]
Kanada
9%
 9%  [ 9 ]
USA
0%
 0%  [ 0 ]
Slovensko
28%
 28%  [ 29 ]
Rusko
14%
 14%  [ 14 ]
Česká republika
31%
 31%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 100

Autor Zpráva
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 5:15 pm    Předmět: MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě Odpovědět s citátem

sme tu dva hokejový národy, zejtra začíná MS, tak ať si o tom máme, kde pokecat.

Náš tým bohužel bez top hvězd z NHL max. Výborný a Mára Židlický, (až překvapý množství hráčů má zdravotní problémy, od tý doby co Hadamczik trenér u repre.) Ale uplně bych náš tým nezatracoval, mě se líbí. Tým vypadá slabě, ale třeba nás překvapí mladý borci z extraligy. Já jim věřim.

Co se týče slováků, tak ty maj nadupanej tým. Až napár vyjímek, tam maj všechny hlavní hvězdy.
btw. Co je s Hossou, (s trenérem)?

No ať vyhraje ten nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!

Naposledy upravil Hefaistos dne út květen 01, 2007 2:18 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobne me ted vic bere sledovani Stanley Cupu nez narodniho tymu. Pripada mne, ze se ten narodni hokej za posledni leta dost zmenil a nejak mne to nebere tolik jako pred par lety.
Ani sem jeste nevidel soupisku a ani sem vlastne nevedel, ze to zacina uz zitra
No az bude po tech uvodnich srando matchech, tak se zacnu divat, ted asi ne.
aspirtes

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slovenskoooooooooooooooooo do toho : DDD
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 5:50 pm    Předmět: Re: MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
až překvapý množství hráčů má zdravotní problémy, od tý doby co Hadamczik trenér u repre
Jéžiš, Hefaiste, sorry, ale tohle je neuvěřitelný blábol...

Jestli mluvíš o hráčích z NHL, tak ti, kteří nepřijedou, neprošli výstupní kontrolou (kromě Hamrlíka, kterého nemohli sehnat) v klubu. Jinými slovy jim jejich zaměstnavatelé řekli ne. Všichni hráči z NHL, o které měl Hadamczik zájem, mu účast přislíbil, ale kluby je prostě nepustily.

Pokud mluvíš o evropě, tak vím jen o Kratěnovi a Hlaváčovi a jim objektivně jejich zranění nedovolí odehrát celou porci zápasů na MS, tak proto nejedou.

Stavět to do osobní roviny vůči trenérovi (který navíc má výsledky) je přinejmenší krátkozraké...
Douglas

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 5:58 pm    Předmět: Re: MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě Odpovědět s citátem

No každopádně na těch pár zápasů odhodím vřelé vztahy s našimi bratry a proto musím říct, že ty sráče i s jejich hvězdama dáme, jako jsme dali vždycky a vždycky až na věky dáme!!!! *rohatej smajlík s ďábelským smíchem*
Českoooooooooo go go go!!!!!!
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
aspirtes

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas zedol si mi : D Slovensko is the best Ved vo finale sa ukaze!
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 6:12 pm    Předmět: Re: MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Hefaistos napsal:
až překvapý množství hráčů má zdravotní problémy, od tý doby co Hadamczik trenér u repre
Jéžiš, Hefaiste, sorry, ale tohle je neuvěřitelný blábol...

Jestli mluvíš o hráčích z NHL, tak ti, kteří nepřijedou, neprošli výstupní kontrolou (kromě Hamrlíka, kterého nemohli sehnat) v klubu. Jinými slovy jim jejich zaměstnavatelé řekli ne. Všichni hráči z NHL, o které měl Hadamczik zájem, mu účast přislíbil, ale kluby je prostě nepustily.

Pokud mluvíš o evropě, tak vím jen o Kratěnovi a Hlaváčovi a jim objektivně jejich zranění nedovolí odehrát celou porci zápasů na MS, tak proto nejedou.

Stavět to do osobní roviny vůči trenérovi (který navíc má výsledky) je přinejmenší krátkozraké...

však já sem to nemyslel, tak, že se hráč rozmyslí a řekne mě bolí rameno, nikam nejedu. Opravdu si mě neobohatil o žádnou novou informaci. Já si jen pomatuju situaci ihned po Turíně, kdy si někteří z našich nejlepších hráčů nepřímo vyjádřili o našem trenérovi, někteří poté prohlásili že u repre končí, někteří od tý doby v repre nehráli. Ono je ta situace v klubech trochu o domluvě,atd.

edit: Ale věřim, že u takovýho Tomáše Kaberleho,Erata a pár dalších je to čiště o zraněních nebo zdravotních komplikacích. tam je to bez debaty.
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas je asi v hokejovej ruji, tak s nim lomcuju pudy, preto na jeho post nebudem reagovat, ale co sa tyka nasho tymu, tiez nam bude chybat niekolko hracov, najma centri tusim, ale som trocha mimo, musim sa este pozriet, kto nakoniec bude hrat a kto nie.
Douglas

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Douglas je asi v hokejovej ruji, tak s nim lomcuju pudy, preto na jeho post nebudem reagovat, ale co sa tyka nasho tymu, tiez nam bude chybat niekolko hracov, najma centri tusim, ale som trocha mimo, musim sa este pozriet, kto nakoniec bude hrat a kto nie.

Já si klidně zareaguju.
My se nevymlouváme, my hrajeme. Češi budou na MS vždycky silní i kdyby přijeli s pastviskovým výběrem (jak se říká v Břeclavi).
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
keba

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naši se nasypou a vyhrajou
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
My se nevymlouváme, my hrajeme.

O vymlouvani tu rec nebola, alebo ano?

Kedysi som MS "zral" viac, ale nejak ma to trocha preslo....Mozno aj pre to, ze to nie je sutaz "top" se vsim vsudy.... Je rozdiel vyhrat MS a rozdiel napr. Svetovy pohar, na ktorom napr. my hrame stale mizerne. To potom znizuje punc MS skupiny A.....
Douglas

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak já vyřadím kvalt..
Taky už to tak nežeru jako dřív, ale ta rivalita fandů se mi docela líbí.
Pro mě třeba vrchol hokejové sezóny MS jsou. Vyrůstal jsem na tom v dětství a MS mě pořád drží.
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Pro mě třeba vrchol hokejové sezóny MS jsou. Vyrůstal jsem na tom v dětství a MS mě pořád drží.

To aj ja, pretoze ligy vratane NHL su o com? Ze za mesto A hraju hraci odhocikadial proti mestu B, kde hraju hraci odhocikadial, pricom o rok sa mozu hraci pomenit. Kym na MS ide aj o ten patriotizmus (najlepsie v rozumnej miere), akurat si myslim, ze MS by si zasluzili viac, ako maju teraz. Ked vysledok MS do velkej miery zavisi od rozhodnuti a udalosti jednej narodnej ligy, tak je to dost o nicom....
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdopak bude sázet? Já do toho MS ani nějaký ty drobáky nahážu, aby bylo za co slavit
Slováky samozřejmě vyklepeme, oni umí hrát, ale neumí vyhrávat
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Slováky samozřejmě vyklepeme, oni umí hrát, ale neumí vyhrávat

Nad Cechmi vacsinou nie, ale nad ich porazitelmi aaanooo A vy ste si na ME vo vzpierani urobili leda tak hanbu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: