Vím, že nějaký ten pátek to ještě bude taky se to bude různě měnit než odstaruje Olympie, ale takové předběžné vaše tipy v tuto chvíli na první dojem...
_________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
pokud Ronnie přijde ve své obvyklé formě a ne jako loni tak vyhraje i kdyby byl Jay mírně lepší. Loni by to bilo do očí ale každý soudný člověk uzná že rozhodně neměl ani náhodou na druhé místo ale má jméno takže já tipuju Ronnieho
_________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
Můj názor je ten, že Ronnie bude muset kompletně položit v sázku zdraví a obětovat hodně a buď vyhrát nebo dopadnout špatně....Protože nikdo nepochybuje, že byl jedním z nejlepších kulturistů, kteří po této planetě chodili, ale stejně jako Arnold na Olympii 1980 na to prostě už neměl (i když já bych mu dal zlato taky), tak Colemanovi je prostě 43 a jak zdraví, kterého je už míň, tak bobky, které už tolik nepůsobí se na něm podepsaly...
Každý rozhodně obdivuje tu odvahu, to že se nevzdává a bude chtít ještě jednou vyhrát a stát se nejlepším kulturistou všech dob, ale než předvést formu z loňska a skončit na ještě horším místě, měl by se na to raději vykašlat a odejít jako král...
Jako král už neodejde, protože loni dostal na zadek :-)
Jay je mladší, myslim, že vyhraje on. Ronnie je borec, ale už prostě to není jako zamlada. Každej někdy musí skončit.
Jako král už neodejde, protože loni dostal na zadek :-)
Jay je mladší, myslim, že vyhraje on. Ronnie je borec, ale už prostě to není jako zamlada. Každej někdy musí skončit.
kdepak, pořád myslím odešel jako král, protože minimálně 50% lidí je přesvěčeno, že mu to měli dát, resp. to bylo o fous....Ale pokud by skončil 4.-5., to už by skutečně jako král neodešel...
A rozhodně takový Martinez a Dexter mají potenciál ho porazit...
Já tipuju někoho jiného. Když už jednou sudí přiřkli vítězství někomu jinému, už Ronnie trochu ztratil svoji gloriolu. Přál bych mu to ale víc než Cutlerovi...
Někde jsem četl, že Ronnie nebyl dobře připravený na prejudgingu a ve finále už mu to nestačilo na přesvědčení o vítězství. Navíc Jay měl v ten den větší srdce šampiona.
Uvidíme.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Kulturistika od 80. let funguje na principu setrvačnosti...asi bohužel....Lee, Dorian, Ronnie....
Jay dle mého soudu (a pokud nenastanou nějaké vážné zdravotní problémy) může prohrát jen v tom případě, že by se Ronnie dokázal vrátit opravdu v superformě....pokud se to nestane, tak mu to dají a na takových 5 let je zase hotovo.
Pokud by se R ale ten comeback povedl a on vítězně odešel do důchodu...pak by to v dalších letech mohlo být zajímavé....
Kulturistika od 80. let funguje na principu setrvačnosti...asi bohužel....Lee, Dorian, Ronnie....
Jay dle mého soudu (a pokud nenastanou nějaké vážné zdravotní problémy) může prohrát jen v tom případě, že by se Ronnie dokázal vrátit opravdu v superformě....pokud se to nestane, tak mu to dají a na takových 5 let je zase hotovo.
Pokud by se R ale ten comeback povedl a on vítězně odešel do důchodu...pak by to v dalších letech mohlo být zajímavé....
Myslím, že tento princip platí všude, kde se něco hodnotí subjektivně. Rozhodčí se totiž naučí koukat na jednoho favorita a ostatní, i když třeba lepší, mají hned menší nebo vůbec žadnou šanci.
Ale jestli nastává Cutleréra, tak se máme na co těšit.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Zde najdete video z aktualního vystoupení jay Cutlera na FIBO 07, dále pokud do youtubka zadáte FIBO 2007, tak Vám vyskáe docela dost videí, koukal sem, byly tam i na některém naši (osladil, Hájek...)
to video je zde:
Jinač můj názor na boj Coleman vs Cutler, těžko říct, ale myslim si, že teď potáhne šňuru titulů Cutler, jak bývá zvykem u Mr.O. Je jen málo připadů, aby dotyčný vyhrál je jednou... ale nechcme se překvapit v Květnu je to těžko tipuje... ale loňsky rok jsem to přál Ronniemu... ale i Cutlerovi. , ale nejvíce sem to přál uplně někomu jinému, takový Dexter, Melvin, Victor....
_________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru