Diskuze k sobotě 5.4.- sraz dorostu a juniorů

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Diskuze k sobotě 5.4.- sraz dorostu a juniorů  Úvodní stránka -> Fotografie -> Diskuze k sobotě 5.4.- sraz dorostu a juniorů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

A co vy? jak se vam libil sraz??
libil
48%
 48%  [ 13 ]
nelibil =D
51%
 51%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 27

Autor Zpráva
karakan

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 10:33 am    Předmět: Diskuze k sobotě 5.4.- sraz dorostu a juniorů Odpovědět s citátem

Zdravim vsecky, kteri se vcera zucastnili srazu
to blackdragon: Zdar chlape! ten trenink s tebou stal za to! Boli me zada jako prase za zminku stoji aj slabý pálení vrsku koz!! tebe se ptat nebudu, urcite si to vcera bral jako takový protažení, strecink
to Freimen: taky te zdravim! prosimti k tomu tribulusu, neni povazovanej za doping? abych si nenasadil posledni tyden tribulus a pak me na soutezi nesprcali

ps: diky za bcaa Ronnie!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mihulík

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejsem Frei,ale můžu tě ubezpečit,že na černé listině opravdu není
Freimen

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brečím tu smíchy, jak v anketě hlasovali lidé, kteří na včerejším srazu nebyli - asi se jedná jen o nějaké návštěvníky fitness 2000, kterým se nelíbilo, že bylo včera zavřeno, že

to karakan : kdepak, neboj, jak jsem Vám říkal, tribullus není, že by v té kapsli byl testosteron, on podporuje tvorbu testosteronu tvého těla, tzn. jedná se o endogenní (vnitřní) produkci testosteronu, nikoliv že ho dodáš v nějaké zakázané formě zvenku (androgeny, anabolika)...
karakan

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
brečím tu smíchy, jak v anketě hlasovali lidé, kteří na včerejším srazu nebyli - asi se jedná jen o nějaké návštěvníky fitness 2000, kterým se nelíbilo, že bylo včera zavřeno, že

to karakan : kdepak, neboj, jak jsem Vám říkal, tribullus není, že by v té kapsli byl testosteron, on podporuje tvorbu testosteronu tvého těla, tzn. jedná se o endogenní (vnitřní) produkci testosteronu, nikoliv že ho dodáš v nějaké zakázané formě zvenku (androgeny, anabolika)...

to Freimen: taky nechapu, proc v teto diskuzi hlasuji lidi, kteri nemaji ani potuchu o vcerejsku.. kdyby tam byli s nama tak by potili krev jako vsichni ostatni.. krome vas zkusenych (freimen, blackdragon.....atd..)
Tyjo mockrat diky za toho tribulusa chlapy.. zkusim si ho objednat.. Freimene jesteže si me vcera zkazil chut na diuretika, jinak bych si je objednal.. zkusim si teda vzit neco kofeinovyho, myslim ze 200mg v tablete bude stacit, ne? mimochodem mas skvely clanky na k.net - už sem si vytiskl par navodu a treninku

to Mihulik: tak co nohy chlape? Žijes? Freimen vam daval vcera zahulit, že?
Mihulík

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no,naštěstí jsme na ty nohy byli dva,takže byli o něco delší přestávky,než Frei určitě chtěl,ale i tak to opravdu nic příjemného nebylo...ale určitě to stálo za to
Freimen

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, děkuju...Ty kofejnovky vyzkoušej, popř. klidně i ten synefrin a uvidíš, že to bude šlapat jako hodinky, ale opět zase opatrně s dávkováním, je to celé o brutálních trénincích a tvrdé dietě, tohle jsou už jen takové třešničky na dortu, práci ani formu to samo o sobě za tebe neudělá

Naposledy upravil Freimen dne ne duben 06, 2008 12:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Freimen

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mihulík napsal:
no,naštěstí jsme na ty nohy byli dva,takže byli o něco delší přestávky,než Frei určitě chtěl,ale i tak to opravdu nic příjemného nebylo...ale určitě to stálo za to

ne, ono to je tak správně pro dva lidi, když to odsýpá a nejsou pauzy delší než minuta, tak je to přesně ono

Jsi frajer, že jsi včera zvládl držet krok, moc se mi ten trénink líbil, doufám, že teď budeš mít větší nasazení i u ostatních partií
Mihulík

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Mihulík napsal:

ne, ono to je tak správně pro dva lidi, když to odsýpá a nejsou pauzy delší než minuta, tak je to přesně ono

Jsi frajer, že jsi včera zvládl držet krok, moc se mi ten trénink líbil, doufám, že teď budeš mít větší nasazení i u ostatních partií

no já hlavně děkuju tobě,protože to byl fakt nářez a doufám,že budu mít v budoucnu možnost vytáhnou ze sebe ještě o 1% víc ...jinak určitě-dneska jsem jel a díky včerejšku to bylo o něčem jiném...ale to já pak večer napíšu do logu,tak kdyžtak uvidíš
JackR

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:28 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Včerejší trenink s Rou.... teda s freimenem byl uplně brutus! Sice jsem ho chtěl zabít, ale nezbyla mi síla. Chtěl jsem to mit už za sebou a byl jsem rad, když byl finish. Dnes bych zase chtěl dat podobny trenink jinou partii, ale pod vedenim Lukaše to byl prstě nařez! Dnes krasně citim všechny svalolový vlákynka na nohach. Jinak Mihulik dobrej dříč, dával do toho uplně vše! Gratuluji Mihulíku k Tvému včerejšímu výkonu byl velice obdivuhodný! Jinak prostě akce super jako ty předchozí, není nic lepšího než si posedět s partou opravdu bezva přátel!
Mihulík

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:31 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

JackR napsal:
Včerejší trenink s Rou.... teda s freimenem byl uplně brutus! Sice jsem ho chtěl zabít, ale nezbyla mi síla. Chtěl jsem to mit už za sebou a byl jsem rad, když byl finish. Dnes bych zase chtěl dat podobny trenink jinou partii, ale pod vedenim Lukaše to byl prstě nařez! Dnes krasně citim všechny svalolový vlákynka na nohach. Jinak Mihulik dobrej dříč, dával do toho uplně vše! Gratuluji Mihulíku k Tvému včerejšímu výkonu byl velice obdivuhodný! Jinak prostě akce super jako ty předchozí, není nic lepšího než si posedět s partou opravdu bezva přátel!

jj,nápodobně....nedá se říct,že by jsi se flákl...ba naopak!
Freimen

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:34 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

JackR napsal:

moc si toho vážím ...jj, byla to tam včera fajn parta ..
karakan

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:38 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Mihulík napsal:
JackR napsal:

jj,nápodobně....nedá se říct,že by jsi se flákl...ba naopak!

to Freimen: jasne, budu brat rozumny davky

chlapy doprd*le pisete ze vas vsechno boli a jeste si to chválíte vy ste fakt borci.. neni nic lepsiho nez si odjet trenink s profikama!! a sedet vedle Milana Sadka, Freimena nebo blackdragona aspon nam ukazali jak se da drit. a sakra ze se me ty vychytavky libi
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milan a Lukas sou skuseni zavodnici a treneri ... ja sem jenom srac ... .. ty treningovy metody mam od Lukina ... kazdopadne sem rad, ze se ti trenal libil
Poman

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude nějakej report?
karakan

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Milan a Lukas sou skuseni zavodnici a treneri ... ja sem jenom srac ... .. ty treningovy metody mam od Lukina ... kazdopadne sem rad, ze se ti trenal libil

libil, protože sem krasne vyfluslej.. vidim to na kavicku
ty metody sou fakt dobry..! ale ty si taky peknej rizek.. Mam na tebe dotaz: proc sis vcera nesundal tu mikinu kdyz z tebe tak teklo? ma to nejakej skrytej duvod??

ps: zajimavej obrazek

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Diskuze k sobotě 5.4.- sraz dorostu a juniorů Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: