| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak jste ostříhaní? |
| na blbečka |
|
12% |
[ 13 ] |
| na patičku |
|
1% |
[ 2 ] |
| na prdelku |
|
7% |
[ 8 ] |
| na ježka |
|
32% |
[ 33 ] |
| na kohouta |
|
6% |
[ 7 ] |
| hezky nagelován |
|
18% |
[ 19 ] |
| dlouhé vlasy |
|
20% |
[ 21 ] |
|
| Celkem hlasů : 103 |
|
| Autor |
Zpráva |
mava
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:05 pm Předmět: Co nosíte na hlavě? (sestřih) |
|
|
Nazdar bando, pokaždé když mám jít k holiči tak mám problém jak se nechat ostříhat. Jestli tu moji klasiku, nebo vyzkoušet něco nového a tak. Do hola, ani na krátkého ježka u mě nepřipadá v úvahu (sice by to bylo asi nepraktičtější, ale musím zároveň vypadat seriózně).
Co máte na hlavě (kromě másla) vy? _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:2827a1d6b3]http://www.sloganizer.net/en/image,MAVA,white,black.png[/img:2827a1d6b3][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
lucynqa

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
ja teda dlouhe vlasy....ale u chlapa mam rada kratky sestrih postupne ostrihan na krk do stracena a na hore vlasy cca 2 cm nechat.
snad jste se zamotali dokonale
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
nosim ksiltku... fucking hair style... _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:29 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | ja teda dlouhe vlasy....ale u chlapa mam rada kratky sestrih postupne ostrihan na krk do stracena a na hore vlasy cca 2 cm nechat.
snad jste se zamotali dokonale |
To se mi taky líbí... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:30 pm Předmět: Re: Co nosíte na hlavě? (sestřih) |
|
|
| mava napsal: | Do hola, ani na krátkého ježka u mě nepřipadá v úvahu (sice by to bylo asi nepraktičtější, ale musím zároveň vypadat seriózně).
| A krátký sestřih ti na serióznosti ubírá v čem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
| eallinne napsal: | | lucynqa napsal: | ja teda dlouhe vlasy....ale u chlapa mam rada kratky sestrih postupne ostrihan na krk do stracena a na hore vlasy cca 2 cm nechat.
snad jste se zamotali dokonale |
To se mi taky líbí... :-) |
U chlapa mi na vlasech nezáleží
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:49 pm Předmět: Re: Co nosíte na hlavě? (sestřih) |
|
|
| mirio napsal: | | mava napsal: | Do hola, ani na krátkého ježka u mě nepřipadá v úvahu (sice by to bylo asi nepraktičtější, ale musím zároveň vypadat seriózně).
| A krátký sestřih ti na serióznosti ubírá v čem? |
S tim v podstate souhlasim... u me totiz ty 3mm delaji hodne, vypadam jak kriminalnik :)
Momentalne sem nechutnej sampon, kterej si geluje trosku delsi vlasy... do posilky zasadne bez gelu a s ksiltovkou :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
Nekdy na prdelku, nekdy na patku ... podle toho jak vitr zafouka. Do fitka zasadne bez ksiltovky ... jednou jsem zkusila a jak zacala drepovat, tak musela jit dolu ... vadil mi tam ten ksilt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:00 pm Předmět: |
|
|
Tak ja zas nikdy ne uplne do hola. Ideal tak tech 3-6mm.
Ted na zimu si asi necham narust delsi, nemam uplne rovny vlasy tak to nejak gelovat nemusim, drzi to:).
Akorat kdyz mam delsi tak vypadam jak cigan a to ja nerad
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:14 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | ja musim gelovat, jinak jsem jak kuře nebo jak mne nazvala WO rákosníček a do hola už radši nechodim, protože mam malou hlavu se silnym krkem a zezadu údajně vypadam jak ču**k |
tak to me rozesmalo
Jinak,taky kratsi,a trosku to urpavim voskem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:14 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | | Nekdy na prdelku, nekdy na patku ... podle toho jak vitr zafouka. Do fitka zasadne bez ksiltovky ... jednou jsem zkusila a jak zacala drepovat, tak musela jit dolu ... vadil mi tam ten ksilt. |
Zkus si ji nasadit ksiltem dozadu :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Zkus si ji nasadit ksiltem dozadu :-) |
A ztratim ten posledni respect ve fitku, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:22 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že tu někdo nenosí ty idiotský kšiltovky s rovnym kšiltem
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
| r-z napsal: | | Doufám, že tu někdo nenosí ty idiotský kšiltovky s rovnym kšiltem |
S lahvově zeleným celuloidovým kšiltem?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |