hod sem pls vic tech zadnich poz z te souteze na posledni fotce, treba jen nebyl uplne zatly v te poze. Ale je videt ze je to jeho slabina, hlavne laty jak kdyby mu chybely.
hod sem pls vic tech zadnich poz z te souteze na posledni fotce, treba jen nebyl uplne zatly v te poze. Ale je videt ze je to jeho slabina, hlavne laty jak kdyby mu chybely.
prosimtě kolik myslíš, že z tý soutěže existuje fotek???
to neni jako dneska, když máš minimálně na 3 superstránkách 500 fotek z jednoho vyvolávání.
prosimtě kolik myslíš, že z tý soutěže existuje fotek???
to neni jako dneska, když máš minimálně na 3 superstránkách 500 fotek z jednoho vyvolávání.
Strydoma dlouhodobě trápily problémy s ramenem, kvůli kterým nemohl záda pořádně cvičit. Alespoň tak jsem to kdesi četl. Je to ale zvláštní, protože zrovna delty měl perfektní.
Strydoma dlouhodobě trápily problémy s ramenem, kvůli kterým nemohl záda pořádně cvičit. Alespoň tak jsem to kdesi četl. Je to ale zvláštní, protože zrovna delty měl perfektní.
:)))))))))))))))) Jo, jo, každý máme svoji výmluvu!!! Kdybych se víc snažil a sypal, možná jsem se na republiku dostal.))) A nebolely mě ramena, kolena, zvedal jsem větší zátěže...
Jari: je fotka od roku 1900, kterou nemáš?:))
Co ME 1981? Díky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru