kyselina citronová

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kyselina citronová  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> kyselina citronová
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milcek55

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2014 12:56 pm    Předmět: kyselina citronová Odpovědět s citátem

Chci se zeptat jestli je možné užívat místo vitamín C kyselinu citronovou. Dostal jsem jí od známého. Ale že je to přeci jen silnější než normální vitamín C. Neuškodí mě větší dávky například 1g denně?? A jak to ředit s vodou??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Milcek55

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2014 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jo omlouvám se. A můžu ty kyselinu citronovou užívat? Je to k něčemu dobrý nebo jí nemám užívat???
Candyman

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2014 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:
Asi jo omlouvám se. A můžu ty kyselinu citronovou užívat? Je to k něčemu dobrý nebo jí nemám užívat???

Samotné je to asi k ničemu, já ji používám k dochucení drinků z BCAA společně s nějakým ovocným aroma.
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2014 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:

Kyselinu citronovou jsme spolu s cukrem používali na vojně jako surovinu pro výrobu "huhu", což byl osvěžující koktejl pro pány mazáky. Ti rozmlsaní však trvali na používání citronu

Rychle na stránku:

Přejdi na: