|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
deny22
|
Zaslal: ne září 02, 2007 11:19 am Předmět: Posilovna Praha 4 Háje |
|
|
Ahoj, tak se teď od října přesouvám do Prahy na školu a chtěl bych poradit nějakou opravdu dobrou posilovnu. Nezáleží mi na cenně. Hlavní co tam chci velký množství jednoruček a taky ať mají nějakou váhu aspoň do těch 60kg. Dost se mi líbila ta Brusírna jak tu někdo postoval v jiném topicu. Ale to bych měl poměrně daleko, takže pokud někdo víte o něčem takovém byl bych vděčný. Jsem zvyklí na hodně HC prostředí  . Případně pokud by se někdo nacházel někde poblíž byl bych rád za sparinnga. Předem díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tommm

|
Zaslal: ne září 02, 2007 1:04 pm Předmět: |
|
|
Já chodím do RAP FACTORY,je tam i box takže je to ok.Potom je tady v okolí i Domino,ale to moc hardcorově vybavený teda není.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: út září 04, 2007 6:08 pm Předmět: |
|
|
bydlim asi 2 minuty od metra Háje a jezdim jednu zastávku busem do metodějovky do fitnesa Opatov, zkus, uvidíš ;)
http://www.fitness-opatov.cz/
na fotkách to vypadá takový hodně barevný, ale real se mi to zdá trošku temnější :P
|
|
| nahoru |
|
 |
deny22
|
Zaslal: út září 04, 2007 10:27 pm Předmět: |
|
|
Díky, vyzkouším je a uvidím která mi bude vyhovovat, pokud máte někdo další nebudu se zlobit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 05, 2007 12:55 pm Předmět: |
|
|
Trochu dál, na Chodově je ještě Fitklub Ludvík ( v areálu hotelu Chodov ) a kousek od tanice metra Opatov ( nebo zas.busu Jarníkova ) je Fitness Star, kam chodím já. Jednoruček je tam dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | Diana napsal: | | Trochu dál, na Chodově je ještě Fitklub Ludvík ( v areálu hotelu Chodov ) a kousek od tanice metra Opatov ( nebo zas.busu Jarníkova ) je Fitness Star, kam chodím já. Jednoruček je tam dost. | ¨
ludvík je dobrej -doporučuju |
Slyšela jsem, že tam probíhala rekonstrukce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | Diana napsal: | | Arnold Strong napsal: | | Diana napsal: | | Trochu dál, na Chodově je ještě Fitklub Ludvík ( v areálu hotelu Chodov ) a kousek od tanice metra Opatov ( nebo zas.busu Jarníkova ) je Fitness Star, kam chodím já. Jednoruček je tam dost. | ¨
ludvík je dobrej -doporučuju |
Slyšela jsem, že tam probíhala rekonstrukce. |
tak to jsem si ani nevšimnul |
tak to byl asi drb
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:46 pm Předmět: |
|
|
spis si nekdo spletl nataceni serialu Ulice s rekonstrukci. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | spis si nekdo spletl nataceni serialu Ulice s rekonstrukci. |
Jaké natáčení seriálu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Daniel-James napsal: | | spis si nekdo spletl nataceni serialu Ulice s rekonstrukci. |
Jaké natáčení seriálu? |
jestli jsi nekdy videla serial ulice, jak tam jedna postava vlastni fitness centrum, tak sceny z toho fitka jsou toceny u Ludvika na chodove a kdyz se toci tak byva na par dni zavreno. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Trochu dál, na Chodově je ještě Fitklub Ludvík ( v areálu hotelu Chodov ) a kousek od tanice metra Opatov ( nebo zas.busu Jarníkova ) je Fitness Star, kam chodím já. Jednoruček je tam dost. |
to tve fitness star vypada dobre:-) .... ale nikdy jsem an strankach necetla, ze by nekdo delal diagnostiku rozsahu kondice a pohybu, a tady je ale cena neuvedena
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Diana napsal: | | Daniel-James napsal: | | spis si nekdo spletl nataceni serialu Ulice s rekonstrukci. |
Jaké natáčení seriálu? |
jestli jsi nekdy videla serial ulice, jak tam jedna postava vlastni fitness centrum, tak sceny z toho fitka jsou toceny u Ludvika na chodove a kdyz se toci tak byva na par dni zavreno. |
at toci i s vami, at tam posilujete pritom...Komparz je zbytecny
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Diana napsal: | | Daniel-James napsal: | | spis si nekdo spletl nataceni serialu Ulice s rekonstrukci. |
Jaké natáčení seriálu? |
jestli jsi nekdy videla serial ulice, jak tam jedna postava vlastni fitness centrum, tak sceny z toho fitka jsou toceny u Ludvika na chodove a kdyz se toci tak byva na par dni zavreno. |
Naštěstí neviděla. Já se jen občas od neteří dozvídám, co za seriály zrovna běží.
Asi si to zřejmě někdo popletl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|