|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jeymont
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 7:55 pm Předmět: Jaký doplněk, abych nabral |
|
|
Zdravím, už 2 roky dělám MMA a pohybuji se ve váze 76-77kg a zápasím -70kg. Bohužel v této váhovce nejsou soupeři a chtěl bych nabrat na nějakých 83-86 a zápasil bych -77kg. Chci se zeptat jaký doplněk stravy bych měl brát kámoš mi řekl, že mám jít do ***-nitric-oxide-120-kapsli. Trénuji 5-6x týdně 2-3 hodiny. Předem díky moc :)
--
edit, viz pravidla fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka24xx
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 8:01 pm Předmět: Re: Jaký doplněk, abych nabral |
|
|
rekni kamaradovi ze je pako :) rikat at si koupis nakopávač na nabrání je nesmysl at tam pisou co chcou, Základ je mraky jídla (sacharidu- cukrů) pokud chces doplnek tak nejakej GAINER ale ten ti jen podpoří to co si vezmes s jidla. pokud se rozhodnes pro gainer vyber si neco v tve cenove kategorii neni nad čím dumat stejne je to samej cukr. a ber plnou davku po treninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 8:08 pm Předmět: |
|
|
"jdi" do poradneho jidla. Na tvou vahu bude stacit tak 500g masa denne, k tomu nejaka vajíčka rano a vecer tvaroh. Sacharidu v podobe vloček, rejze, testovin, brambor, lustenin atd.. co se do tebe vejde (ale abys zase nenabral moc tuku..) Ke každému jidlu aspoň trochu zeleniny. Na svacu nejaky ovoce celozrne pecivo, eidam, Cottage, sunku... A budes rust jak z vody. Z doplnku nejaky Ccko, ryby tuk a ses ready.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jeymont
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Mám ještě jeden dotaz. Vím, že to záleží na tréninku životosprávě atp, ale za jak dlouho si myslíte, že by se to dalo nabrat cca?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Jeymont napsal: | | Mám ještě jeden dotaz. Vím, že to záleží na tréninku životosprávě atp, ale za jak dlouho si myslíte, že by se to dalo nabrat cca? |
je ti jedno jestly to bude sadlo nebo svaly ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jeymont
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Jeymont napsal: | | Tak jasný, že svaly :) | kdyz chces 10kg svalu ... 1-2 roky byhc tipl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|