Klouby kolen - vyšetření?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Klouby kolen - vyšetření?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Klouby kolen - vyšetření?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mila.petranek

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 4:24 pm    Předmět: Klouby kolen - vyšetření? Odpovědět s citátem

V mladším věku jsem často jezil na kole. Párkrát mi kolena prochladla. Teď (asi poslední 3 roky) mne občas pobolívají. Často při zvýšené námaze , např. 20km tůra.
Na druhou stranu je mi 32 let, což není zase tak vysoký věk.

-dotaz zní: dá se někde vyšetřit izolovaně klouby kolen? Jde mi o to, zda nejsou kolena částečně opotřebovaná.
dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 5:59 pm    Předmět: Re: Klouby kolen - vyšetření? Odpovědět s citátem

mila.petranek napsal:
V mladším věku jsem často jezil na kole. Párkrát mi kolena prochladla. Teď (asi poslední 3 roky) mne občas pobolívají. Často při zvýšené námaze , např. 20km tůra.
Na druhou stranu je mi 32 let, což není zase tak vysoký věk.

-dotaz zní: dá se někde vyšetřit izolovaně klouby kolen? Jde mi o to, zda nejsou kolena částečně opotřebovaná.
dík

Klouby ti vyšetří ortoped, kupodivu. Udělá ti RTG, možná sono (na což spíše nebude mít rozpočet) a řekne ti aby jezdil maximálně tak na rotopedu. Pokud se chceš vyhnout takhle blbejm radám (navštívil jsem s koleny tři ortopedy než jsem to vzdal), sežeň si reference a jdi ke sportovnímu, který se ti bude věnovat. I kdybys za to měl zaplatit. K normálnímu orotopedovi má cenu chodit jen s úrazem či akutním stavem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: