|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xMichalx
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 1:03 pm Předmět: |
|
|
Zdar, letos se nechystám, ale loni jsem Trifectu přežil, takže jestli chceš, tak se ptej a když budu vědět, tak odpovím/poradím.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 1:15 pm Předmět: |
|
|
Ok, tak to nějak dám do bodů:
1) má cenu si brát boty na běhání? respektive pokud už si je vemu, jakože stejně jsou moje jediné na venkovní sport (sálovky si brát opravdu brát nebudu) budou potom ještě použitelné? je mi jasné, že nejspíš budou strašlivě smrdět atd. ale jestli si je třeba pral nebo tak...nebo jestli si mám jít koupit nějaký za 500 a bude to stačit
2) kompresní návleky (ponožky) ano/ne? mám obavy o lýtka, celkem ty křeče chytám ale aby, jak to bude namočené, to nebylo kontraproduktivní
3) je pak na konci nějaké možnost se umýt aspoň trochu od bahna? vzal bych si případně barel vody...s převlečením počítám ale stejně to bahno bude chtít umýt
4) za každou nesplněnou překážku je 30 angličáků?
5) je to opravdu tak v přátelské atmosféře jak to vypadá? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 1:17 pm Předmět: |
|
|
| sovajs napsal: | Ok, tak to nějak dám do bodů:
1) má cenu si brát boty na běhání? respektive pokud už si je vemu, jakože stejně jsou moje jediné na venkovní sport (sálovky si brát opravdu brát nebudu) budou potom ještě použitelné? je mi jasné, že nejspíš budou strašlivě smrdět atd. ale jestli si je třeba pral nebo tak...nebo jestli si mám jít koupit nějaký za 500 a bude to stačit
2) kompresní návleky (ponožky) ano/ne? mám obavy o lýtka, celkem ty křeče chytám ale aby, jak to bude namočené, to nebylo kontraproduktivní
3) je pak na konci nějaké možnost se umýt aspoň trochu od bahna? vzal bych si případně barel vody...s převlečením počítám ale stejně to bahno bude chtít umýt
4) za každou nesplněnou překážku je 30 angličáků?
5) je to opravdu tak v přátelské atmosféře jak to vypadá? :D |
1) ne obyč za 200
2) ne
3) ano
4) ano
5) ano _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 1:30 pm Předmět: |
|
|
Díky moc :) kde vezmu boty za 200? :D Nejlevnější jsem našel v Decathlonu za 500
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 4:09 pm Předmět: |
|
|
| sovajs napsal: | | Díky moc :) kde vezmu boty za 200? :D Nejlevnější jsem našel v Decathlonu za 500 |
jakekoliv u cinanu nebo behej bosky
staci ti kratasy, vic nepotrebujes _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 4:20 pm Předmět: |
|
|
K botám jediná rada, hlavně si nekupuj v Hervisu ty jejich no-name "běžecké" asi za čtyři kila. Dokud jsem v tom max tak děla na zahradě, tak se to dalo, ale pak jsem je vzal na Sázavu, logicky namočil .... proto jsem si tam vzal zrovna ty .... a vložka úplně zhadrovatěla a pod ní je ta mezipodešev (která je krytá jen nějakým papundeklem) dělána tak idiotsky, že je to jak jít po valše. Jsem nechápal když jsem to viděl. Přebrodit Blanice v tom jde, ale představa, že v nich běžím byť 10m je děsivá. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
| sovajs napsal: | | Díky moc :) kde vezmu boty za 200? :D Nejlevnější jsem našel v Decathlonu za 500 | V decathlonu ty bílé základní jsou kolem 350 Kč. A není to takový shit jak bys za tu cenu možná čekal:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | sovajs napsal: | | Díky moc :) kde vezmu boty za 200? :D Nejlevnější jsem našel v Decathlonu za 500 | V decathlonu ty bílé základní jsou kolem 350 Kč. A není to takový shit jak bys za tu cenu možná čekal:o) |
http://www.decathlon.cz/panska-turisticka-obuv-arpenaz-50-bezova-id_8288428.html
Myslíš tyhle? Nic levnější na netu nemají ale případně bych tam zajel se mrknout, jestli je mají jen na prodejně
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 4:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
Rádo se stalo. Hodně štěstí v závodě:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|