| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Judson

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
Tipuju, ze ty ceny nejakych sportovnich gumovych podlazek budou dost vysoky.
Ale nedavno jsem zahlidl v obchodacich tipu Baumax, Hornbach atd nejaky gumove obdelniky dostatecne tluste, nevim k jakemu original. ucelu. Kdyz by se dali od steny ke stene, snad by to slo a neujizdelo. Cenu ale nevim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
Ale nedavno jsem zahlidl v obchodacich tipu Baumax, Hornbach atd nejaky gumove obdelniky dostatecne tluste, nevim k jakemu original. ucelu. Cenu ale nevim. |
Jo ty nejsou špatný, máme je i v práci, cena cca 1200kč za kus. Myslím, že by mohly i dobře tlumit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zrovna nedávno zháněl nějaké gumové podložky pod závaží a nikde jsem nemohl nic sehnat. Nakonec jsem koupil v hornbachu takové ty gumové podložky pod pračku. Jsou jakoby slepené z kousků gum velikost 60x60 cm a loušťka 1,5cm za 199Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
Někdo kdo rušil starej psovej dopravník, tam je solidní tlustá guma. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Ceny vypadají pěkně, ale asi bych si na mrtvolu plastový desky nedal. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
J par veci jsem oblihl, ale zatim nic moc. Potrebuji to hlavne na tlumeni doskoku, abych si neodjebal kolena :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Tojotomi napsal: | | http://www.gumex.cz/prumyslove-podlahoviny/elaston-desky-z-recyklovane-pryze/ |
To nevypada spatne, ale slovo deska me desi. Bude to mekke ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Tojotomi napsal: | | http://www.gumex.cz/prumyslove-podlahoviny/elaston-desky-z-recyklovane-pryze/ |
To nevypada spatne, ale slovo deska me desi. Bude to mekke ? |
toho bych se nebál, zkus si zmáčknout vzorek pneu z auta :) _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |