|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sabli

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 9:59 pm Předmět: jídlo před a po tréninku |
|
|
Zdravím chlapy,
potřeboval bych poradit. Co mám jíst jako poslední jídlo před tréninkem a jak dlouho před tréninkem. Někde jsem četl, že je dobré si dát tak 15 minut před cvičením nějáký kus ovoce, myslíte, že je to dobrý nápad.
Po tréninku je asi nejlepší banán a pak tak za hodku nějáký maso, co?
P.S. prosím o rady bez suplementu.
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
|
| nahoru |
|
 |
sabli

|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
Hledal jsem asi hodinu odpovědi na ty mé otázky, ale bohužel jsem žádné nenašel..
Můžu tedy poprosit o jejich reprodukci, jestli některé znáte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
Jop, tohle se tu řešilo víckrát. Nicméně ve stručnost, v dobách kdy jsem řešil bez suplementů jsem před tréninkem nedával nic (zásoby glykogenu máš, tak není nutné), hned po tréninku banán/pudink (rychlé cukry), klidně obojí a poté už klasiku maso s rýží (proteiny i sachry). Ale fnatzii se meze nekladou.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so březen 17, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
| sabli napsal: | Hledal jsem asi hodinu odpovědi na ty mé otázky, ale bohužel jsem žádné nenašel..
Můžu tedy poprosit o jejich reprodukci, jestli některé znáte? |
jak to dělám já - v 8 hodin vstanu, udělám si omeletu ze 4 vajec, k tomu 2 plátky žitnýho chleba, 2 mrkve, 1 banán... za 2-3 hodiny jdu cvičit... po tréninku za hoďku a půl klasický jídlo v Menze ve škole (knedlíky, brambory, čočka, rejže, hranolky + maso, ryba, smažák apod.)... suplementy neberu, jsem proti nim... :)
můžeš a nemusíš si vzít ze mě příklad, ja jím to, co mi chutná a cvičím pro radost...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so březen 17, 2012 11:58 pm Předmět: |
|
|
Ja pred a po treningu jim 100 - 150g vlocek, dam tam i par rozinek, a mleko je nizkotucne.
Esli se nekdy rozhodnu pro vlny, tak teda netusim jak to udelam ))
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 1:03 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Ja pred a po treningu jim 100 - 150g vlocek, dam tam i par rozinek, a mleko je nizkotucne.
Esli se nekdy rozhodnu pro vlny, tak teda netusim jak to udelam )) |
¨
Pokud si nekdo mysli, ze nizkotucne mleko je neco dietniho, tak je na omylu. V mleku je daleko vetsi "svinstvo" cukr, predevsim laktoza, ktere je skoro 5g/100ml jak v nizkotucnem tak polotucnem. Ten 1g tuku, kterym se nizkotucne a polotucne mleko lisi, opravdu nic neznamena, kdyz toho nepijes 10 litru denne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 9:28 am Předmět: |
|
|
obecne plati pred treninkem cca 2 hodiny komplexni sachry a neco bilkovin k tomu (takze treba ryze s masem,brambory s masem,ryze s protejnakem atd...)...po treninku ihned jednoduche sachry v kombinaci idealne s proteinovym napojem ( ne ale kaseinoveho typu),podporene za cca hodinu opet komplexnimi sachry+ treba masem
PS: kdyz nemas ani takove zakladni znalosti a nedokazes je dohledat,uvazoval bych i o pripadne transplantaci mozku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|