Kreatin učinok

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kreatin učinok  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kreatin učinok
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kramarcik.peter3

PříspěvekZaslal: pá leden 01, 2016 6:45 pm    Předmět: Kreatin učinok Odpovědět s citátem

Ahoj :) viem že sa to k tejto téme o glokóze moc nehodí .. ale chcem sa opýtať- keď užívam kreatín zavodním sa, svalové bunky zväčšia objem atď. .... keď kreatín o určitej dobe vysadím svaly si udržia objem alebo budem viac menej ako predtým než som ho začal brať ? je to dosť hlúpa otázka ale neviem či do toho ísť a tak :) ďakujem za odpoveď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: pá leden 01, 2016 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neco malo z toho co ti kreos pomuze ziskat, by ti melo zustat. Alespon obecne to tak podle me plati a u me funguje.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá leden 01, 2016 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A hlavne je kreatin totiz primarne urceny na neco jineho.....
Dave1913

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
A hlavne je kreatin totiz primarne urceny na neco jineho.....

Na co? Podle mě primárně na to, že se zavodníš, nabereš objem, tím pádem i sílu, protože přibereš. Většina ti po vysazení zůstane.
dejvinho

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred tydnem jsem vysadil, objem napr rukou, spadl mozna jeste vic nez jsem ho zacal brat, ale ma na to vliv i trenink, za 2 mesice jsem ruce dal jen doplnkove, proto se mozna zmensily, sila ti pujde taky dolu
tobias92

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já za sebe můžu říct, že creatin (monohydrát) je skutečně snad skoro jediný legální suplement, který má smysl a u něhož pocítíš efekt.

creatin užívám cca už dva roky vkuse, asi 15g denně. Při podobném užívání prakticky nedochází k žádnému výraznému zavodnění, ale můžu říct, že prokazatelně odcvičím trénink s většími váhami než bez creatinu, tudíž vliv na sílu tam je velmi znatelný. A logicky, když odcvičím s většími váhami a dodám pořádné množství bílkovin, poroste to rychleji než bez creatinu, a i když ho vysadíš, tak získané svalové přírůstky zůstanou, max se trochu odvodníš, ale minimálně.
dejvinho

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tobias92 napsal:
Já za sebe můžu říct, že creatin (monohydrát) je skutečně snad skoro jediný legální suplement, který má smysl a u něhož pocítíš efekt.

creatin užívám cca už dva roky vkuse, asi 15g denně. Při podobném užívání prakticky nedochází k žádnému výraznému zavodnění, ale můžu říct, že prokazatelně odcvičím trénink s většími váhami než bez creatinu, tudíž vliv na sílu tam je velmi znatelný. A logicky, když odcvičím s většími váhami a dodám pořádné množství bílkovin, poroste to rychleji než bez creatinu, a i když ho vysadíš, tak získané svalové přírůstky zůstanou, max se trochu odvodníš, ale minimálně.
tak po 2 letech na 15g to jak davno uz nemuze fungovat, jen drzis vodu zbytecne, ucinek na silu uz tam nebude
tobias92

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je dávno přežitej mýtus, zkus trochu pročíst a uvidíš sám :) Naopak, když se neužívá ve vlnách ale dlouhodobě, prakticky vodu nedržíš, a vliv na sílu je jediný co creatin při takovém užití nabídne.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin brát dlouhodobě proč ne, ale rozhodně bych ho bral v menších dávkách než 15g/den.
tobias92

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To asi ano, kolem 10g by mělo stačit :) Ale nějak to neřeším, dvakrát denně tam prdnu odměrku a moc to neměřím, takže někdy to bude 10g, někdy 15.

Rychle na stránku:

Přejdi na: