|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
|
nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po březen 28, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
Neco, kde nejsou prehnane drahe nahradni dily, kvalitu zadne po havarce. Pokud mozno lepsi vybava (okna v elektrice, slusne autoradio, popr. dig. klima a vyhrivane celni sklo ..). Ucelem bude takove normalni jezdeni no :D Zatim mi do oka padl Ford Focus, dival jsem se i na Octavii Tour, ale pusobi na mne uboze
|
|
nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: po březen 28, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
focus, megane, C4... za tie peniaze si vyberies... ale odporucal by som asi focus, francuzi su k hovnu...
|
|
nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po březen 28, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
já na focusy slyšel dost špatnýho, spíš bych možná šel do golfa, leona...ale hlavně bych chtěl co nejnovější, kupovat hodně dobře vybavenou ojetinu starší víc než 5 let je podle mě blbost...
|
|
nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po březen 28, 2011 4:01 pm Předmět: |
|
|
CZEBLADE napsal: | Neco, kde nejsou prehnane drahe nahradni dily, kvalitu zadne po havarce. Pokud mozno lepsi vybava (okna v elektrice, slusne autoradio, popr. dig. klima a vyhrivane celni sklo ..). Ucelem bude takove normalni jezdeni no :D Zatim mi do oka padl Ford Focus, dival jsem se i na Octavii Tour, ale pusobi na mne uboze |
Co je normál ježdění? Malé město na nákup, Praha, časté delší cesty, popojíždění v koloně, auto pro mladocha na machrování, auto pro dva lidi a psa, auto pro rodinu,...? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po březen 28, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
jinak osobne jak uz tady bylo i napsano , v teto cenove relaci citroen c4 nebo zanovni yaris
|
|
nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po březen 28, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
Golf.. jednoznačně _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po březen 28, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
Bombay napsal: | CZEBLADE napsal: | Neco, kde nejsou prehnane drahe nahradni dily, kvalitu zadne po havarce. Pokud mozno lepsi vybava (okna v elektrice, slusne autoradio, popr. dig. klima a vyhrivane celni sklo ..). Ucelem bude takove normalni jezdeni no :D Zatim mi do oka padl Ford Focus, dival jsem se i na Octavii Tour, ale pusobi na mne uboze |
Co je normál ježdění? Malé město na nákup, Praha, časté delší cesty, popojíždění v koloně, auto pro mladocha na machrování, auto pro dva lidi a psa, auto pro rodinu,...? |
jo spis pro rodinu..nakupy, popojizdeni mestem
|
|
nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po březen 28, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
Takže kombík (velká rodina), nebo nějaký sedan a la Octavia?
já ti teda rozhodně neporadím, ale bo jsem nedávno řešil podobný problém, tak vím, že to chce přesně specifikovat požadavky. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po březen 28, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
Stacil by sedan nebo i kombik, ale aby to melo slusnou vybavu. To je celkem jedno, v tech autobazarech co jsem hledal ja teda, tak si moc nevybere clovek
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|