|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gome6
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 8:55 pm Předmět: Chránič zubů |
|
|
Potřebuju chránič zubů na Krav maga, ale mám drobnej předkus, cca na špičku ukazováčku.Ve sportisimu nebo intersportu teďka kolega z tréninků kupoval za 150 kč.A mě zajímá jestli se mi vytvaruje i takovejhle obyčejnej i podle toho předkusu, nebo bych musel koupit nějakej lepší ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tarzos
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jak je to s předkusem, ale můj první chránič na zuby byl taky asi za 150 a úplně na hov..  . Tohle vůbec nekupovat. Nešlo to pořádně vytvarovat, v puse to nedrželo a kdybych dostal přímo na zuby bombu, tak by mi ty umělý zuby asi taky vypadaly.
Prostě tady bych nešetřil (poměr cena chrániče a cena novýho zubu) a koupil bych něco lepšího. Osobně mám teď shock doctor (kterej můžu 100% doporučit) a už se poohlížím po dalším. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
mám ten nejlevnější snad za 50Kč už několik let. Před tím samozřejmě nahřát ve vodě a vytvarovat v puse. Myslím, že pár ran jsem dostal (kickbox,thaibox), zuby mám všechny. Chránič vypadl, jen když jsem už nevěděl, jak se nadechnout :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sarkafarka
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 7:04 am Předmět: Re: Chránič zubů |
|
|
| Gome6 napsal: | | Potřebuju chránič zubů na Krav maga, ale mám drobnej předkus, cca na špičku ukazováčku.Ve sportisimu nebo intersportu teďka kolega z tréninků kupoval za 150 kč.A mě zajímá jestli se mi vytvaruje i takovejhle obyčejnej i podle toho předkusu, nebo bych musel koupit nějakej lepší ? |
A jaký vliv má mít předkus na tvarování skusky? Pokud zvažuješ standardní chránič, tak ten se tvaruje jen na kontaktních plochách se zuby horní čelisti, to co na něj dosedne zespodu a v jakém tvaru je v podstatě fuk... A jinak bych doporučil kvalitnější výrobek, nejenže je ta "absorbční vrstva" povětšinou lépe řešená, ale i lépe sedí... Spoustě lidí ty plasťáky v hubě nedělají dobře...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davson12
|
Zaslal: út září 02, 2014 2:40 pm Předmět: |
|
|
Na netu, najdeš, shop, kterej děla chrániče na zuby, přímo na zakázku. Je dražší stojí kolem 500 Kč, ale asi by to bylo ideální.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|