Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhovor?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhovor?  Úvodní stránka -> Videa -> Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhovor?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jenova3
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 8:09 pm    Předmět: Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhovor? Odpovědět s citátem

Ten rozhovor na zacatku videa jak se ten kulturista rozbreci :) ja anglicky bohuzel neumim :P ale vzdy me to video dojme!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 8:18 pm    Předmět: Re: Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhov Odpovědět s citátem

Dave se prá Jasona na pocity, když objímal svou mámu. (po zisku profesionální karty ) Jason říká, že ta celá cesta a vše s ní spojené.. zvedání železa, to kde je teď... pak rozumím "longer roll" nebo "overall".... ale že je přitom vlastně až teď na začátku (protože začíná jeho profi kariera)
jenova3
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 8:43 pm    Předmět: Re: Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhov Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Dave se prá Jasona na pocity, když objímal svou mámu. (po zisku profesionální karty ) Jason říká, že ta celá cesta a vše s ní spojené.. zvedání železa, to kde je teď... pak rozumím "longer roll" nebo "overall".... ale že je přitom vlastně až teď na začátku (protože začíná jeho profi kariera)

toje hezke :) moc dik za přeloženi...hodnekrat jsem na videa s timhle rozhovorem narazil a vždy me zajimalo co řika :) diky
medwed

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 12:08 am    Předmět: Re: Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhov Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
pak rozumím "longer roll" nebo "overall"....)

its been a long road...

experete
Turakam

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale no, však mu pomohol a preložil to vcelku good, čo myslím, že viac než stačilo.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 12:45 am    Předmět: Re: Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhov Odpovědět s citátem

medwed napsal:
guruhonza napsal:
pak rozumím "longer roll" nebo "overall"....)

its been a long road...

experete

:D ty mě musíš hodně nesnášet, že jsi tak posedlej... dospěj :D
Taky si mu mohl poradit, když tu otázku pokládal, ale o to asi nejde, co?:D Expert mi říkáš jen ty. Já si zas o tobě myslím, že by sis měl vyřešit ty tvoje soukromý komplexy, který ze všeho máš. Ať se ti to povede ;)

(tohle si pak každému došlol, když si to poslech, ale jsi hodnej ;) )
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Překlad je dobrej, nevim co tu jedeš :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhovor?
Rychle na stránku:

Přejdi na: