Zaslal: ne únor 05, 2012 8:18 pm Předmět: Re: Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhov
Dave se prá Jasona na pocity, když objímal svou mámu. (po zisku profesionální karty ) Jason říká, že ta celá cesta a vše s ní spojené.. zvedání železa, to kde je teď... pak rozumím "longer roll" nebo "overall".... ale že je přitom vlastně až teď na začátku (protože začíná jeho profi kariera)
Zaslal: ne únor 05, 2012 8:43 pm Předmět: Re: Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhov
guruhonza napsal:
Dave se prá Jasona na pocity, když objímal svou mámu. (po zisku profesionální karty ) Jason říká, že ta celá cesta a vše s ní spojené.. zvedání železa, to kde je teď... pak rozumím "longer roll" nebo "overall".... ale že je přitom vlastně až teď na začátku (protože začíná jeho profi kariera)
toje hezke :) moc dik za přeloženi...hodnekrat jsem na videa s timhle rozhovorem narazil a vždy me zajimalo co řika :) diky
ale no, však mu pomohol a preložil to vcelku good, čo myslím, že viac než stačilo.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zaslal: st únor 08, 2012 12:45 am Předmět: Re: Mohl by pls nejaky dobry angličtinař přeložit ten rozhov
medwed napsal:
guruhonza napsal:
pak rozumím "longer roll" nebo "overall"....)
its been a long road...
experete
:D ty mě musíš hodně nesnášet, že jsi tak posedlej... dospěj :D
Taky si mu mohl poradit, když tu otázku pokládal, ale o to asi nejde, co?:D Expert mi říkáš jen ty. Já si zas o tobě myslím, že by sis měl vyřešit ty tvoje soukromý komplexy, který ze všeho máš. Ať se ti to povede ;)
(tohle si pak každému došlol, když si to poslech, ale jsi hodnej ;) )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru