| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Ktery by tedy vyhral vasim nazorem? |
| Arnold Schwarzenegger |
|
52% |
[ 13 ] |
| Lee Haney |
|
4% |
[ 1 ] |
| Dorian Yates |
|
16% |
[ 4 ] |
| Ronnie coleman |
|
28% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 25 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hafan
|
Zaslal: st listopad 03, 2010 8:26 am Předmět: 4 kralove kulturistiky |
|
|
Vim ze to je mozna blbost ale chtel bych znat vas nazor.
Kdo by asi vyhral kdyby se sesli 4 kralove kulturistiky ve sve nejlepsi forme?
Tady jsou prednosti nasich kralu
Arnold Schwarzenegger - Paze, Hrudnik, Pas
Dorian Yates - Zada, Lytka, Nohy,
Lee Haney - Hrudnik, Ramena
Ronnie Coleman - Zada, Paze, Nohy _________________ Dorian Yates-Největší borec co kdy žil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 8:54 am Předmět: Re: 4 kralove kulturistiky |
|
|
Vyhrál by pořadatel soutěže, protože by nasadil brutálně vysoký vstupný a měl by vyprodáno :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 8:58 am Předmět: |
|
|
a samozrejme Muscletech _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 9:03 am Předmět: |
|
|
Nikdo, protoze by se to nestalo, a porovnavat stary sampiony stary doby s temi z novy doby je blbost. V Arnoldove dobe byl pohled rozhodcich jiny nez v Dorianove, a v Dorianove jiny nez v Colemanove.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 9:10 am Předmět: |
|
|
Samo o sobě je Arnold jinde /pro mě daleko huř, jako celek se mi nikdy nelíbil/ ale ty zbývající se porovnat dá. Coleman rozhodně na Yatese neměl ani potom jako mistr, když to nedokázal obhajovat a Haney těžko říct. Jeho poslední výhra a Yatesova první se dá docela dobře porovnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 10:51 am Předmět: |
|
|
Vůbec se to nedá podle mě srovnávat. V dobách Arnolda a těch starších byly úplně jiný podmínky, úplně jiná kvalita soupeřů, viděl jsem několik fotek a videí a tenkrát opravdu ten kdo vyhrál byl největší a nejlepší, dneska už o tom rozhodujou maličkosti...proto podle mě tenkrát měli jednodušší to obhájit než dneska, dneska je daleko větší konkurence. Krásnej příklad je Kai Greene, počítalo se s ním do obje o Mr. Olympia a skončil až sedmej...rozhodnout může každá blbost, dnes je to tak v každým sportu a kulturistika není výjimkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 11:19 am Předmět: |
|
|
mě se třebas líbí jen arnold, ale to asi mnoha lidem. Jeho tvar paží a hrudníku je mi prostě sympatičtější.
Ale pravda, že nohy nebyly co by mohly...
Dnenší vrcholoví kulturisti už jsou na můj vkus moc velcí, tedy jak kteří, ale většina z nich mi není smypatická ani v xichtě :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | mě se třebas líbí jen arnold, ale to asi mnoha lidem. Jeho tvar paží a hrudníku je mi prostě sympatičtější.
Ale pravda, že nohy nebyly co by mohly...
Dnenší vrcholoví kulturisti už jsou na můj vkus moc velcí, tedy jak kteří, ale většina z nich mi není smypatická ani v xichtě :D |
jo tak to souhlasím, když jsem viděl colemana jak jede v tom svym hamru nebo co to ma a jeste se tam skoro nemuze vlizt tak jsem mel dost:D
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 3:41 pm Předmět: |
|
|
pobavilo  .....možná spíš ne
|