dieta na majoneze a čabajce ?

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - dieta na majoneze a čabajce ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> dieta na majoneze a čabajce ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co rikate na tenhle druh diety ?
je to hnus, vzivote bych do sebe nepral dobrovolne takovej sajrajt
68%
 68%  [ 13 ]
mňam, perfektni dieta, je to nejlepsi zpusob pro vysekani
31%
 31%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 19

Autor Zpráva
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:33 pm    Předmět: dieta na majoneze a čabajce ? Odpovědět s citátem

Zajima me nazor lidi, treba esko/Freimen atd. kteri o te strave neco znaj... Kdo tuhle ''dietu'' na uzeninach a dalsich srackach vymyslel ? Jak vubec telo sportovce muze nejak fungovat a chranit svaly, kdyz misto kvalitnich aminokyselin v podobe kureciho/krutiho/hoveziho/ryb tam nekdo laduje sracky typu majoneza, klobasa a proste ten nejhorsi odpad co clovek muze snist ? Chapu dietu zalozenou na Kvalitnich rostlinych tukach/zelenine a masu, ale tohle je proste bullshit, nemuzu to prekousnout a asi se s toho zbleju ... :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty jak vidim nesnášíš diety.. (ano, mluvím i o vlnách)
a když chceš znát názory takových lidí, proč jim nenapíšeš PM? ale co bych se ti tu rozepisoval, stejně jsi určitě počítal s tím, že se ti tu nevyjádří jenom oni
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen dvě informace z praxe. Můj děda kdysi chvilku držel hranolkovou dietu :) Můj děda dnes váží o dost víc a od té doby prodělal několik infarktů :)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
ty jak vidim nesnášíš diety.. (ano, mluvím i o vlnách)
a když chceš znát názory takových lidí, proč jim nenapíšeš PM? ale co bych se ti tu rozepisoval, stejně jsi určitě počítal s tím, že se ti tu nevyjádří jenom oni
proste chcu znat nazor ostatnich, jestli sem jedinej, kterym se to prici ? Ja ze nesnasim diety ? To jako proc ? S dietama nemam problem s pojidanim majonezy na vaceri ano. Takze to muzu zrat 6x denne lzicku sadla, to vyjde na stejno ne ?
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nechápu smysl toho dotazu... jasně, že je to blbost a jasně, že ti to tu řekne 99 procent všech lidí.
Nefunguje to a já nevidím důvod, proč bys je měl držet...
blazen

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnivále, mám na mysli to, že píšeš snad do každýho logu tady na fóru, že CKD sux.. a ostatním (nejenom mě) při vlnění jsi zase psal, že dieta je stejně na prd, akorát se člověk omezuje, po skončení diety (nebo ještě líp během ní) selže a přežere se a bude na tom akorát hůř.. ale nechci tě psychologicky rozpitvávat a přemýšlet o tom, odkud se asi vzaly tvoje problémy s dietama všeobecně :D
kubaz

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ napsal:

funguje to ,kdyby nefungovala CKD tak ju nejezdi tolik lidi
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a neni to tak ? Ukaz me fotku pred dietou a mesic po diete ? Btw CKD je dieta zalozena na tukach a bilkovinach chapu to dobre ? Jenze na kvalitnich tukach a bilkovinach, s tim nemam zadnej problem, ja nechapu tu druhou verzi, kdo to jako vymyslel, nejakej idiot co nemel penize na maso, tak zacal zrat majonezu s vysocinou ? to me zajima...
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
SimsonCZ napsal:

funguje to ,kdyby nefungovala CKD tak ju nejezdi tolik lidi

Dotaz vyzněl tak, jako by autora někdo nutil žrát stále jen majonézu a klobásy. To by pak nefungovalo...
kubaz

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale notak nechytej za slovo jak maly dite , bavime se tu proste o CKD
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo nikdy přece neřekl, že musíš CKD postavit na klobáse a majonéze. O to jde mě.
Jinak ano, CKD jako taková asi funguje, ale já bych do toho nešel nikdy...
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi sem se mel zeptat jinak, jel to vubec nekdo, kdo s tim udelal formu na prkna ? Nebo to je proste hodne levna verze stravovani, jak zhodit nejake to kilo ? Proste nechapu, jak to v tom tele funguje, kdyz v ''normalni'' diete je potreba davat opravdu hodne bilkovin (kvalitnich) pro udrzeni hmoty, ale pri tehle ''diete'' telo nedostava proste nic ? To co tam je za bilkoviny, tomu se tak asi ani neda rikat...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem se k tomu nedávno vyjadřoval v jiném topicu, takže napíšu akorát tohle. "Vše funguje, nic nefunguje věčně." Pokud tohle přísloví převedu na CKD dietu, jak jsi ji popsal Ty, tak fungovat CKD určitě bude, ale také za cenu momentálního zhoršení výživového stavu dané osoby, také nastává zbytečná zátěž na orgány. Krátkodobě se nic stát určitě nemusí, tělo má perfektní adaptabilní a regenerační schopnosti, ale na oplátku si to vybere v pozdějších letech - jednoduché.
Důležité je také zmínit, že je CKD a CKD. Tvůj příklad CKD diety je bezesporu prasárna. Jestli sem zavítá i Lukáš, možná Ti k tomu také něco poví, má více zkušeností než já.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to myslíš že majonéza a klobásky jsou ty největší sračky co muže člověk sežrat? /viz první příspěvek/
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Jak to myslíš že majonéza a klobásky jsou ty největší sračky co muže člověk sežrat? /viz první příspěvek/
ty znas horsi variantu vecere, nez 50g majonezy ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - dieta na majoneze a čabajce ? Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: