Rx_Kisser - celkově FIT

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rx_Kisser - celkově FIT  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Rx_Kisser - celkově FIT
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rx_Kisser

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 2:16 pm    Předmět: Rx_Kisser - celkově FIT Odpovědět s citátem

Zdar všem na novým tren. logu...

Log zakládám kvůli evidenci trenálů a jídelníčku, abych všechno nepsal na papíry, a hlavně kvůli radám a připomínkám vás ostatních, za to předem dík.

Nebude to log o posilce, nebude to log o krasobruslení, ani o vařený rejži, bude to o všem dokupy, o dosažení všeobecný zdatnosti jako celku, budu sem psát všechno, co budu dělat a sám nebo s vaší pomocí budu revidovat dílčí posuny vpřed, stagnace apod. .. :)

HISTORIE: Do 12let JUDO (absolutní vychrtlina)

12-20let NOHEJBAL (střední registrovaná úroveň, vyšší trenérská licence, až 5*týdně)
14-20let POSILOVNA (nejdřív 1kg jednoručky, postupně až BP100,DL130,Sq140, placka z MČR dorostu - nejlehčí ktg. a finále MČech juniorů... potom postupně konec, vychrtlina ale ne absolutní :D)

...dál probíhalo nějakej čas a v současný době zase konečně snad začne probíhat dost dalších sportů jen tak pro srandu (běh, brusle, nohec, fotbal, kolo, lezení, ...), nicméně takřka bez cílů..

SOUČASNOST: Poslední 4 roky makám jako pingl a jsem pořád v práci, pokud ne, melouchařím na stavbách apod. , kouřím víc jak krabku denně a celkem dost toho vypiju (pivko denně - minimum) :D. Pro dobrej pocit si jdu zalozit, ale není to rutina, stejně jako běh.. Kopačky jsem neměl na nohách snad rok..

Nějaký čísla: výška 173cm, váha 65kg (před 5 lety 75kg v lepší formě než teď)

CÍLE: do Vánoc :
70+kg v dobrý formě
1500m běh pod 4:30
bp+dl+sq 300+

(současně odhaduju podle prozatimních dvou tréninků cca bp75, dl85, sq85, 1500m přes 5min)...
Rx_Kisser

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚTERÝ 4.9.2012

...první trénink v posilce, tak jsem očekával peklo

...jel jsem to pocitově a rychle, hodně jsem to prokládal cvikama navíc, jen tak bez váhy

rozcvička, zahřátí, protažení (rychlovka 5-10min)

shyby 10, 10 (+5kg), 8 (+10kg)
DL 15, 15 (40kg)
kliky na bradlech 10,8,8
tlaky JČ na mírně nakloněný lavici 10 (12,5kg), 10 (15kg), 10 (17,5kg)
dřepy 12, 12, 12 (40kg)
houpačka 10 opak. (4kg) (-přivázaná JČ na švihadle, upažování jednou rukou tak, aby se nerozhoupala)
tlaky s VČ vestoje před hlavou - moc dynamicky 15,15 (20kg)
tric. kladka 10, 10, 10 (váhu nevím..)
střídavé bic. zdvihy 10 (7,5kg), 10 (10kg), 8 (12,5kg)
zkracovačky jedna sérka do vyčerpání (nevím, kolik jich bylo, ale ukrutně málo, cca 15 :DDD)

a mrtvej do sprchy... frustrace... a pak... spokojenost..

Celej trénink jsem mezi tím, co je napsaný nahoře, zkoušel nejrůznější věci s osou, ani nevím proč, jen jsem je chtěl zkusit... (nadhoz, trh, výrazy, čelňáky a různý části těchhle věcí pro silný kluky :D) cca 15 "sérií"

cca 60minut

...večeře a před spaním tvaroh, kterej mi poprvý v životě chutnal!
Rx_Kisser

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

STŘEDA 5.9.

VOLNO

Budík 7:00
8:00-14:30 montáž
15:30-23:30 za barem
Usínačka 0:30

50g Vločky s pár rozinkama přelitý horkou vodou
500g Těstovin, 150g tuňák, zelenina, oliv. olej (rozděleno postupně přes celej den)
250g Tvaroh (před spaním)

...shrnutí jídla: Vím, že je to málo, ale v posledních 4 letech nejím prakticky vůbec, takže začínám pozvolně.. brzo se to zlepší..
Rx_Kisser

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ČTVRTEK 6.9.

7:00 Budík
8:00-16:00 Montáž
18:00 Trenál

Rozcvič-zahřiv 10min
Shyby 10, 10, 10
DL 10, 10, (50kg)
BP 10, 10, 10 (40kg)
Kliky na bradlech 8,6 (nechápu, proč mi nejdou, dřív jsem je jezdil suprově i s pěknou zátěží a teď prd..)
Dřepy 10, 10, 10 (50kg)
Výpady 10, 10 (v každý ruce 10kg kotouč)
Přítahy VČ k bradě 10, 10, 10 (20kg)
Tlaky VČ nad hlavu 10, 10 (20kg)
Bic. zdvihy VČ 10, 10 (20KG)
Francouzský tlak 10, 10 (20kg)
Výpony na jedné noze 12, 12, 12 (TH)
Zkracovačky 12, 12, 12

60 minut, takže celkem tempo, nějak to prostě šlo a pocit dobrej..

22:00 Usínačka

75g vločky, rozinky
400g rýže, 300g maso (prase), zelenina... (zase rozděleně samozř.)
svačinovej chleba od kámoše-2krajíce
250g tvaroh před spaním

Rychle na stránku:

Přejdi na: