Zaslal: st duben 24, 2013 8:17 am Předmět: Jak na metabolismus
Zdravím chci se zeptat jestli by jste neměl někdo typ na zpomalení metabolismu? Mam strasne rychlé spalovaní, hned jak přestanu dodržovat stravu váha jde okamžitě dolu! Díky.
Zaslal: st duben 24, 2013 8:51 am Předmět: Re: Jak na metabolismus
GameR napsal:
Zdravím chci se zeptat jestli by jste neměl někdo typ na zpomalení metabolismu? Mam strasne rychlé spalovaní, hned jak přestanu dodržovat stravu váha jde okamžitě dolu! Díky.
nejist casto, vetsi davky, hodne tuku v jidle
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Zaslal: st duben 24, 2013 10:40 am Předmět: Re: Jak na metabolismus
GameR napsal:
Tak ji dodrzovat neprestavej :)
Osobne bych si teda na metabolizmus nemakal, drive jsem ho mel pomerne rychlej, ale hokusama pokusama jsem si ho za ta leta uz docela zpomalil a pribiram ted mnohem snadneji nez pred lety.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Zaslal: st duben 24, 2013 3:39 pm Předmět: Re: Jak na metabolismus
Draper napsal:
GameR napsal:
Tak ji dodrzovat neprestavej :)
Osobne bych si teda na metabolizmus nemakal, drive jsem ho mel pomerne rychlej, ale hokusama pokusama jsem si ho za ta leta uz docela zpomalil a pribiram ted mnohem snadneji nez pred lety.
Myslím že trošku zatoxikovat játra, ideálně chlastem. Jíst hodně tvarohů a pít mléko a jiný humus plný transmastných a přepálených tuků který ti zase rozesere trávení, vyhýbat se všem činnostem které urychlují metabolismus jako je čaj, zelenina, cvičení a podobně. Přestat kouřit a nestresovat se. To by mohlo fungovat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru