Otázka je to produktivní nebo kontraproduktivní

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Otázka je to produktivní nebo kontraproduktivní  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Otázka je to produktivní nebo kontraproduktivní
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
revanth

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 9:22 pm    Předmět: Otázka je to produktivní nebo kontraproduktivní Odpovědět s citátem

ahoj chlapi mám otázku zítra mám dva zápasy v pozemním hokeji (zápas se hraje 2x15 minut a je fyzicky náročný) má cenu po zápasech jít do posilovny a posilovat objem nebo to bude kontraproduktivní vzhledem k tomu že den na to mám další dva zápasy a na to dvě hodiny trénik děkuji za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 9:40 pm    Předmět: Re: Otázka je to produktivní nebo kontraproduktivní Odpovědět s citátem

revanth napsal:
ahoj chlapi mám otázku zítra mám dva zápasy v pozemním hokeji (zápas se hraje 2x15 minut a je fyzicky náročný) má cenu po zápasech jít do posilovny a posilovat objem nebo to bude kontraproduktivní vzhledem k tomu že den na to mám další dva zápasy a na to dvě hodiny trénik děkuji za odpověď

slysel jsi nekdy teorii o tom, ze zmeny postavy ("objem" i "rysovani") jsou zalezitosti ani ne tak treningu jako jidla?
cca 70% je o jidle, tim muzes kompenzovat treningy i zapasy (castecne), takze kardia mas dost, takze kdyz budou na trenigi tezke drepy, pritahy v predklonu, shyby, kliky na bradlech, tlaky tak by jsi rust mohl, pokud mas v poradku jidelnicek
revanth

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 9:53 pm    Předmět: Re: Otázka je to produktivní nebo kontraproduktivní Odpovědět s citátem

no jídelníček se snažím jíst 2g bílkovin na kg 6g sacharidů na kg a okolo těch 50g tuků na den a myslím si že to jídlo zvládám, ale ta regenerace není no.
jinak posiluji takhle s co nejvyššími váhami. (břicho posiluji dostatečně)
trénink A:
Hrudník:
1. Bench press 4/10
2. Tlaky prsa 3/10
3. rozpažování v leže na lavici 3/12
Biceps
4. zdvih velké rovné tyče 4/10
5. bicepsový zdvih jednoruč s vytáčením 3/10
6. Scottova lavice EZ tyč 3/10

tréninkB:
Ramena:
1. Tlaky jednoruč stoj 4/10
2. předpažování JČ 3/10
3. rozpažování JČ 3/10
Nohy:
1. Leg press 4/10
2. předkopávání 3/10
3. zakopávání 3/10
4. výpony na lýtka 3/20

trénink C:
Záda
1. přítahy hrazdy s dopomocí 4/10
2. přítahy kladky před hlavu 3/10
3. T - Sttroj 3/10 vertikální úchop - paralelně
triceps
1. tricepsové kliky na lavici 4/10
2. francouzské tlaky za hlavu s jednoručkou 3/10
3. tricepsové lano 3/12
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Otázka je to produktivní nebo kontraproduktivní
Rychle na stránku:

Přejdi na: