cau mam dotaz ... je mozne aby mel clovek prujem z vysokeho prijmu bilkovin ? treba dneska sem do 13 : 00 do sebe narval 115 g bilkovin...... ( nebylo umyslem ) a mel sem stoho pekny prujem ... snidane klasika 150 vlocek 350l mleka pred trenalem bcaa . po trenalu protein pak bageta :) ( nemivam ji to bylo opravdu vyyjmecne :D ) a pak maso + priloha . otazka je takova sem ektomorf ...... ale cca 22% tuku nekde sem cetl ze ektomorf by nemel chodit k denimu prijmu 2g bilk na 1kg hmotnosti tudiz na mych 88 kg to vychazi cca 130g . prijmal sem i pres 200g bilk denne ale celkem bez uspechu a rozdilu . je mozne aby telo proste nesrtravilo tolik biklovin za dopoledne da se rict?
nevim sice kde ( v treningu bych to nevidel) ale rekl bych ted po delsim case ze tim vysokym poctem bilkovin sem spise nabral ten tuk a rikam ektomorf ale 20+ % tuku .... je to mozne??az pozde sem si precetl ze ektomorf ma mit spise 1.5 g bilkovin a sachru o hodne vice nez sem daval... tudiz sem daval omoc vic bilkovin nez bych mel a omoc min sachru... :D a ano cekal sem ze napisete bagetu ;) ale stava se mi to i bez bagety ..
nevim sice kde ( v treningu bych to nevidel) ale rekl bych ted po delsim case ze tim vysokym poctem bilkovin sem spise nabral ten tuk a rikam ektomorf ale 20+ % tuku .... je to mozne??az pozde sem si precetl ze ektomorf ma mit spise 1.5 g bilkovin a sachru o hodne vice nez sem daval... tudiz sem daval omoc vic bilkovin nez bych mel a omoc min sachru... :D a ano cekal sem ze napisete bagetu ;) ale stava se mi to i bez bagety ..
jak rikali kluci, namoc si ty vlocky
ektomorf s 20% tuku a mas to z velkych davek bilkovin????
jestli mas 1,5 g na kilo vahy nebo 2 neni zase tak velky rozdil
ano tuky z bilkovin nabrat muzes, ale tohle nebude tvuj pripad
precti si vic o somatotypech
chyba je na 99% procent v jidelnicku
a rekl bych, ze ani trening nebude nijak dokonaly
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru