Zaslal: út červenec 10, 2007 10:01 pm Předmět: Jakub Caha - the best of
Níže najdete takový "Best Of" jednoho juniorského závodníka, kolegu z odílu a sparinga Jakubu Cahu (2.místo MČR juniorů 2007 -77 kg)
Je to takový sestřih fotek, z přípravy, objemu, soutěže... dobře udělaný, sem tam se objevuji i já, :-))
Nyní plánujeme udělat společné Video, kde by se měl objevit já, Kuba a také Lukáš Topinka, a další. Záznam z tréningů, posingu, stravy.... a z našeho běžného dne, prostě i prdel video :)))
Edit + foto z dnešního tréningu.... OFF Season (njn, jak se to nepočítá a jí odhadem)
------
_________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
Naposledy upravil Mára dne út červenec 10, 2007 10:17 pm, celkově upraveno 2 krát
na video kouknu zítra, šrotím se, ale při pohledu na to fotku a hlavně jeho obličej mě napadla jediná hláška (když si vzpomenu, jaký subtilní typ byl na závodech) : "ty píčo, to je prase:-)))"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru