|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mlevora
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 10:37 pm Předmět: fitness millennium |
|
|
Ahoj, ma nekdo zkusenost z touto posilovnou? Uvazuju o zakoupeni studentske mesicni pernamenty (500kc se mi zda jako hodne dobra cena), chci se zeptat je u studentske permanentky nake hodinove omezeni? Chapu to spravne ze je to na neomezene vstupu za mesic? Napiste jak se vam tam libi atd. Napriklad neni tam prelidnino (to nemam moc rad)? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 9:21 am Předmět: . |
|
|
Ahoj,
fitness centrum jako takové je výborně vybavené, prostorné a na dobrém místě, pan majitel je také sportovec a bývalý závodník a co pamatuji, byla tam poměrně slušná parta z řad návštěvníků.
Bohužel , hlavní slovo v této posilovně má paní majitelka, velice korpulentní dáma v letech, která v tom vidí jen peníze a takové pojetí, kdy není prostor pro žádný průnik pro sportovní stránku a zisk, ale jen pro peníze, mi není příjemný. Ona totiž ta studentská pernamentka platí jen do 16h a aby se mi stalo, že mi paní majitelka odmítne dát na baru v 15:15 skříňku a pustit mě na trénink s jejím odborným komentářem, že "přece nemůžu stihnout trénink a sprchu do 16h" a vzala si ode mě 90 Kč na trénink, mi přijde jako vrchol nevkusu a neslušnosti, když se to navíc stalo ten samý týden, co jsem přijel v sobotu ráno na trénink a na trénink jsem nebyl vpuštěn předtím rovněž, protože každou druhou sobotu tam probíhá školení jedné minoritní trenérské školy a fitko je zavřené pro ně - při koupi pernamentky tě ovšem na tuto skutečnost nikdo neupozorní, že to není nejen do 16 h, ale rovněž i bez každé druhé soboty...Takový postoj paní majitelky mi není příjemný, proto jsem si daný trénink odcvičil, ale následně si pernamentku vzal a rozloučil se a od té doby cvičím v Crown Plaza v Dejvicích, perfektně vybavené fitness také za studentskou cenu a k tomu nehrozí kvůli osazenstvu z hotelu, že by byly benchpressy či dřepovací stojan obsazené:)
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 10:14 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | Ahoj,
fitness centrum jako takové je výborně vybavené, prostorné a na dobrém místě, pan majitel je také sportovec a bývalý závodník a co pamatuji, byla tam poměrně slušná parta z řad návštěvníků.
Bohužel , hlavní slovo v této posilovně má paní majitelka, velice korpulentní dáma v letech, která v tom vidí jen peníze a takové pojetí, kdy není prostor pro žádný průnik pro sportovní stránku a zisk, ale jen pro peníze, mi není příjemný. Ona totiž ta studentská pernamentka platí jen do 16h a aby se mi stalo, že mi paní majitelka odmítne dát na baru v 15:15 skříňku a pustit mě na trénink s jejím odborným komentářem, že "přece nemůžu stihnout trénink a sprchu do 16h" a vzala si ode mě 90 Kč na trénink, mi přijde jako vrchol nevkusu a neslušnosti, když se to navíc stalo ten samý týden, co jsem přijel v sobotu ráno na trénink a na trénink jsem nebyl vpuštěn předtím rovněž, protože každou druhou sobotu tam probíhá školení jedné minoritní trenérské školy a fitko je zavřené pro ně - při koupi pernamentky tě ovšem na tuto skutečnost nikdo neupozorní, že to není nejen do 16 h, ale rovněž i bez každé druhé soboty...Takový postoj paní majitelky mi není příjemný, proto jsem si daný trénink odcvičil, ale následně si pernamentku vzal a rozloučil se a od té doby cvičím v Crown Plaza v Dejvicích, perfektně vybavené fitness také za studentskou cenu a k tomu nehrozí kvůli osazenstvu z hotelu, že by byly benchpressy či dřepovací stojan obsazené:) |
diky za uzitecne rady, zrovna podle tvych stranek zkousim jet uz dva mesice trenink i stravu (paradni stranky)....
U jejich cenniku pisou ze permanentka je prenosna, opravdu kdyz si koupim mesicni studentskou permanentku na nim muzou chodit dva (zda si mi to naky divny)? Samozrejme nemyslim na jednou. Ja i bracha sme studenti tak me napadlo, jestli by sme na ni nemohla oba chodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|