Vhodnou stravou k maximu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vhodnou stravou k maximu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vhodnou stravou k maximu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HarderHeavy

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 4:47 pm    Předmět: Vhodnou stravou k maximu Odpovědět s citátem

Už mi to nedalo, po přečtení tisíců a tisíců článků o stravě, mám hlavu k prasknutí, ale stejně nevím nic... Proto budu hledat rady od zkušených úderníků zde. Jde mi o to stravovat se tak, abych pomalu ale jistě odstraňoval přebytečný tuk (po six nebo kolika packu netoužím ale tukový cejchy taktéž dosáhnout nechci) a přitom zvedal výkony v trojboji k nebesům. Ovšem hlavně mě to musí udržet v krásné váhovce do 93 kg. Je mi 17, váha okolo těch 93 (bohužel nekontrolovatelně roste), výška asi 183 cm. Trénuju 3x týdně silovku (Fomin, Korte, Sheiko a podobné chuťovky + doplňky). Dnešním dnem také zařadím kardio HIIT, rotoped 30 sekund pohoda+ 30 sekund tvrdýho šlapání co to jde celkem 15 minut..... Za všechy rady, názory, nápady, zkušenosti, experimenty nejlépe legální budu moc rád. Jinak tu vedu i log o tréniku ( https://forum.ronnie.cz/powerlifting-priprava-t30207.html ) kdyby někdo chtěl zkoumat mé tréninky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 5:05 pm    Předmět: Re: Vhodnou stravou k maximu Odpovědět s citátem

zkušenej nejsem, ale i tak mám dotaz... tvůj jídelníček teda vypadá jak?
HarderHeavy

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak snídaně 6:30 asi 250ml polotučnýho mlíka, dvě celozrný housky se sýrem cottage. Svačina kolem 9:30 3 celozrný housky se sýrem cottage a normálním eidamem k tomu paprika, jablko. 12:30 Oběd, co dá školní jídelna, kuře, losos, hovězí s rejží nebo těstovinama občas salát, většinou si dávám co je upravený přírodně, žádný smažení. Svačina po obědě 15:00 jalbko, nějaký celozrný pečivo se sýrem a ovoce. k večeři 18:30 3 vejce, celozrný pečivo a víc zeleniny, nebo kuřecí prsa, či jiný maso a rejží.
xxsml

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aby se ti ten cottage za chvíli nepřejed, já ho sice taky jim, ale max 1x denně, na snídani si dej třeba ovesný vločky s jogurtem nebo instantní ovesnou kaši (emco, bonavita atd.). Pokud je na odpolední svačinu sýrem myšlen taveňák, tak ten je tak dobrej akorát do popelnice. Když už něco mazacího, tak třeba Lučinu, žervé nebo čerstvý sýr.
jirdano

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

doufám že to celozrné pečivo máš ověřené a není to jen obarvené bílé pečivo s pár semínky navrchu když to jíš od rána do večera

Rychle na stránku:

Přejdi na: