| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mpvp
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 9:03 pm Předmět: Re: expres ovesná kaše |
|
|
Ideální? ne Špatná? ne
Vhodná? Jo
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
Chuťově vynikající, ale na to, aby ses z toho nějak rozumně najedl jsou potřeba minimálně 2-3 sáčky, takže když to vezmeš na peníze, tak se ti to nevyplatí..
|
|
| nahoru |
|
 |
mpvp
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Pwr
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
Mam rad namixovanej jeden sacek tyhle emco + samotny ovesny vlocky, pomer tak 70-100g vlocek na jeden sacek. Samotna ta expres mi prijde prilis sladka a jeste je to dost drahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 12:31 am Předmět: |
|
|
Stoji kolem 40 kč myslim a dam tak 2 sačky,tak snidane za dvacku mi neprijde draha. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 7:36 am Předmět: |
|
|
| Pwr napsal: | | Mam rad namixovanej jeden sacek tyhle emco + samotny ovesny vlocky, pomer tak 70-100g vlocek na jeden sacek. Samotna ta expres mi prijde prilis sladka a jeste je to dost drahy. |
¨
Ja to mel vyjmecne nedavno musel jsem si to hodne prislazovat.
Jinak ale neni nad klasickou domaci ovesnou kasi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 7:40 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jinak ale neni nad klasickou domaci ovesnou kasi. |
A proto mi "nemůžu cítit normální vločky" přijde jako výmluva nebo lenost vařit si kaši :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 7:44 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | Draper napsal: | | Jinak ale neni nad klasickou domaci ovesnou kasi. |
A proto mi "nemůžu cítit normální vločky" přijde jako výmluva nebo lenost vařit si kaši :)) |
Presne tak. Lidi to zerou rovnou ze sacku a pak rvou, jak se jim z vlocek zveda pajsl.
Navic jde to i v mikrovlnce, pokud nekdo nema cas stat u plotny a michat s tim, aby se mu to nepripalilo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:44 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pwr napsal: | | Mam rad namixovanej jeden sacek tyhle emco + samotny ovesny vlocky, pomer tak 70-100g vlocek na jeden sacek. Samotna ta expres mi prijde prilis sladka a jeste je to dost drahy. |
¨
|
Dyť je to sladký jak hovno z nutrie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
| mpvp napsal: | na peníze to je sice docela nevýhodné ale já už ty normální vločky nemůžu jíst musím si dat od nich nachvilku pauzu |
Prozradím ti jedno tajemství. Ale pssst, nikomu to neříkej.
Jsou lidé kteří neměli v životě ke snídaní vločky. Nejen že to přežili, ale dokonce to i přežili v plném zdraví a síle ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mpvp
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | mpvp napsal: | na peníze to je sice docela nevýhodné ale já už ty normální vločky nemůžu jíst musím si dat od nich nachvilku pauzu |
Prozradím ti jedno tajemství. Ale pssst, nikomu to neříkej.
Jsou lidé kteří neměli v životě ke snídaní vločky. Nejen že to přežili, ale dokonce to i přežili v plném zdraví a síle ;-) |
ještě že to vím hned se mi budou jíst líp...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Draper napsal: | | Pwr napsal: | | Mam rad namixovanej jeden sacek tyhle emco + samotny ovesny vlocky, pomer tak 70-100g vlocek na jeden sacek. Samotna ta expres mi prijde prilis sladka a jeste je to dost drahy. |
¨
|
Dyť je to sladký jak hovno z nutrie. |
Ja mam naprosto zvracene chutove bunky, co se sladkeho tyka. Je to asi jen o tom, abych si odvykl, ale sladidla rvu ve velkem snad uplne do vseho sladkeho.
Kdysi jsem to mel se soli. Do jedne porce ryze jsem byl schopnej vysypat pul solnicky, pak jsme ji nejakou dobu nejedl a dnes ji jen trochu presolim a hned jde do zachodu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
drejpre, jen offtopic, ale lidi to možná bude zajímat... co ty a? nutela, cukroví a takový ty sladký blbosti, co prodávaj v obchodech ve stylu datlí? To nejíš, přislazuješ, nebo je to dost sladký?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |