| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
swansk8

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 6:24 pm Předmět: Nitrix a Kreatin |
|
|
Zdarec, potřebuju vědět jestli je dobré po užíváné nitrixu hned začít brát kreatin monohydrát nebo naopak....nebo jestli se má nějakou dobu počkat. Předem děkuju za odpověd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
blazen
|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
pokud nitrix obsahuje kreatin tak můj teoretický názor je, že bys měl nejdřív brát samotný kreatin (pokud jej budeš brát poprvé) abys z něj vytěžil maximum a potom až s nějakým časovým odstupem dát nitrix...
jestli jsem to teda dobře pochopil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | pokud nitrix obsahuje kreatin tak můj teoretický názor je, že bys měl nejdřív brát samotný kreatin (pokud jej budeš brát poprvé) abys z něj vytěžil maximum a potom až s nějakým časovým odstupem dát nitrix...
jestli jsem to teda dobře pochopil :) |
Podle mě to takhle nemyslel.
Je to úplně jedno. Není to ani dobře, ani špatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
mas vyriesenu stravu???
aby si zase nebol z tych "borcov", ktory "ziju" z doplnkov a jedia dvakrat za den...
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | mas vyriesenu stravu???
aby si zase nebol z tych "borcov", ktory "ziju" z doplnkov a jedia dvakrat za den... |
Zbytečně píšeš. Tím si stejně musí projít každý sám. Buď to má už za sebou, nebo teprve před sebou. Jiná možnost není
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
to je fakt.na to musi prist asi kazdy sam.ale milujem borcov ktori su naslapany z kreatinu a podobnych "maskrt" pritom strava ziadna.a ked to doberu, vycikaju sa a je "po chlapoch"
|
|
| nahoru |
|
 |
swansk8

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
Stravu má samozdřejmně pořešenů ;)...myslel jsem to tak že když budu prat například měsíc kreatin tak hned jak ho přestanu brát začnu brat nitrix bez přestávky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
FallenCZ

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 9:04 am Předmět: |
|
|
já bych tam nechal asi nějaký odstup (měsíc)
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 3:05 pm Předmět: |
|
|
Proč odstup ? Když bude měsíc brát kreatin a tělo si nato zvykne a pak najednou to tělo dostane něco jinýho naco zvyklí není tak to je změna. Kdežto když měsíc počká tak si tělo zase odvikne od kreatinu a může zase brát kreatin jako bral předtim a změny budou vlastně stejný.
|
|
| nahoru |
|
 |
swansk8

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
Jo ale ptám se proto že Nitrix je vlastně několik druhů kreatinu v sobě ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
FallenCZ

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | | Proč odstup ? Když bude měsíc brát kreatin a tělo si nato zvykne a pak najednou to tělo dostane něco jinýho naco zvyklí není tak to je změna. Kdežto když měsíc počká tak si tělo zase odvikne od kreatinu a může zase brát kreatin jako bral předtim a změny budou vlastně stejný. | po suplementaci kreatinu bych nechal odstup protože když si na to tělo zvykne tak toho tolik nevytěží z dalšího nepřerušeného braní... ale když tam ten měsíc nechá tak si to tělo zase trochu odpočine a vytěží z toho víc podle mě...
konkrétně třeba tady : https://obchod.ronnie.cz/s-1853-crea-pure.html
"Doporučená délka užívání je 8 týdnů v kuse a následovat by měla několikatýdenní přestávka."
tady je užívání 2 měsíce a pak přestávka...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |