Alergia na arginin??..

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alergia na arginin??..  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alergia na arginin??..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
heymee

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 4:04 pm    Předmět: Alergia na arginin??.. Odpovědět s citátem

Zdravim vyskusal som od kamosa jednu odmerku nano vaporu..
na dalsi den sa mi spravil na ustach opar.. cital som ze by som mohol byt citllivi na zvysenu hladinu argininu.. da sa tomu volako zabranit??.. alebo mam smolu a doplnky s argininom by som nemal uzivat vobec??..
Diki.. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 4:19 pm    Předmět: Re: Alergia na arginin??.. Odpovědět s citátem

heymee napsal:
Zdravim vyskusal som od kamosa jednu odmerku nano vaporu..
na dalsi den sa mi spravil na ustach opar.. cital som ze by som mohol byt citllivi na zvysenu hladinu argininu.. da sa tomu volako zabranit??.. alebo mam smolu a doplnky s argininom by som nemal uzivat vobec??..
Diki.. :)

Mne sa tiež vyhodil opar po začatí užívania arginínu, ale zmizol a užívam ďalej a je to v pohode. Takže neviem či je to z toho arginínu.
kid

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když po delší pauze nasadím něco s argininem, tak se mi také často vyrazí opary. Lehce snížím dávky na týden či dva a pak už to je v pohodě, nové se neobjevují.

Rychle na stránku:

Přejdi na: