|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:21 pm Předmět: Protein |
|
|
Zdravim...pokud se tu najde nekdo komu se nelibi me otazky tak at prosim nereaguje :) (nikdo vas nenuti to cist)...dekuji :)....Otazka:Muzu brat protein 3x dene?..hned po ranu ,po treninku nebo k odpolední svačině,a před spanim?Předem děkuji za odpoved :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:27 pm Předmět: Re: Protein |
|
|
NEZAKLÁDEJ FURT NOVÝ TOPICY!
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:30 pm Předmět: Re: Protein |
|
|
| guruhonza napsal: | | NEZAKLÁDEJ FURT NOVÝ TOPICY! |
ctrl+c....ctrl+v.... Zdravim...pokud se tu najde nekdo komu se nelibi me otazky tak at prosim nereaguje :) (nikdo vas nenuti to cist)...dekuji :).
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:34 pm Předmět: Re: Protein |
|
|
| jenova3 napsal: | | Zdravim...pokud se tu najde nekdo komu se nelibi me otazky tak at prosim nereaguje :) (nikdo vas nenuti to cist)...dekuji :)....Otazka:Muzu brat protein 3x dene?..hned po ranu ,po treninku nebo k odpolední svačině,a před spanim?Předem děkuji za odpoved :) |
ne. je vědecky dokázáno, že kdo bere protein víc než 1x denně tak do 100 let umře. být tebou bych to neriskoval
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | já bych tě bil |
naser si
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
jebu nato jste jen banda dementu,,,,ty steroidy vam vazne nedelaj dobře na mozek..no ve vasem pripade se tomu uz mozek neda říkat...houba nasakla steroidy :) ....kdokoliv jiny tu muze zakladat dove diskuze jen ja ne,,,kdokoliv jiny muze mit spoutsu otazek ,ale ja ne...jen jste si name zasedli...jste trapaci....jebu nato ....kdyz jsem poprve vdel shop ronnie tak jsem si rkal ze to je poradna traparna..ty ceny :D :D ...kdety chuj by to koupil kdyz tam je vse naprosto predrazene,,koupim to same o nekolik set korun levneji :)...nj a myslel jsem ze me na ronnie nic uz nepřekvapí ale jak vdím tak diskuzní forum je jen pudou pro tupce nasakle steroidama :) ....ach je mi vas lito..a neobtezujte se odpovidat jelikoz uz sem ani nevkrocim,,,stracim tu jen cas s lidma co si slehaj steroidy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
Panebože on je fakt mentálně zaostalej nebo co, tolik blbosti v jednom člověku se fakt hledá těžko.
edit: LOL ta poslední odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
Doufam, ze to posledni uz staci adminum jako radny duvod
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
| jenova3 napsal: | | jebu nato jste jen banda dementu,,,,ty steroidy vam vazne nedelaj dobře na mozek..no ve vasem pripade se tomu uz mozek neda říkat...houba nasakla steroidy :) ....kdokoliv jiny tu muze zakladat dove diskuze jen ja ne,,,kdokoliv jiny muze mit spoutsu otazek ,ale ja ne...jen jste si name zasedli...jste trapaci....jebu nato ....kdyz jsem poprve vdel shop ronnie tak jsem si rkal ze to je poradna traparna..ty ceny :D :D ...kdety chuj by to koupil kdyz tam je vse naprosto predrazene,,koupim to same o nekolik set korun levneji :)...nj a myslel jsem ze me na ronnie nic uz nepřekvapí ale jak vdím tak diskuzní forum je jen pudou pro tupce nasakle steroidama :) ....ach je mi vas lito..a neobtezujte se odpovidat jelikoz uz sem ani nevkrocim,,,stracim tu jen cas s lidma co si slehaj steroidy. |
=) radši to quotnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Doufam, ze to posledni uz staci adminum jako radny duvod |
Stačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
=) radši to quotnu |
já mám novej podpis
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|